Sportovní vybavení a potřeby

Golden Natur Garcinie Kambodžská 50% HCA 100 kapslí

Hodně prodávaný kus Golden Natur Garcinie Kambodžská 50% od společnosti s dlouholetou tradicí Golden Natur snadno můžete získat aktuálně na webu ve slevě! Výhodně za super cenu 322 Kč.
EAN: 8594193926664
Golden Natur Garcinie Kambodžská 50%

Garcinie kambodžská známá také jako tamarind malabarský je poměrně exotický keř dorůstající výšky až 20 metrů, který je původem z jihovýchodní Asie. To co nás ale nejvíce zajímá jsou plody tohoto keře, které obsahují řadu aktivních a pro zdraví významných látek. Plody Garcinie jsou ze začátku zelené, postupně se zabarvující do žluto-oranžové barvy. Dužina plodu je příjemně nasládlá a pokud je plod zralý, dá se rovnou konzumovat.

Garcinie kambodžská obsahuje celou škálu aktivních látek, vitaminů a minerálů, díky kterým její konzumace povzbudí a podpoří náš organismus. Mezi hlavní složky Garcinie patří vitamin C, vápník, antioxidanty a flavonoidy. Nejznámější látkou, kvůli které je Garcinie kambodžská tak oblíbená je ale kyseliny hydroxycitronová, zkráceně HCA. HCA (kyseliny hydroxycitronová) má velký vyznám na náš metabolismus z pohledu redukce hmotnosti. Garcinie kambodžská je skvělým pomocníkem při shazování pár kil navíc. Nesmíme ale zapomínat na základná fakt, že při hubnutí nás pouze doplňky stravy nespasí, je potřeba upravit životosprávu, mít dostatek tekutin a pohybu.

Garcinie kambodžská podporuje:

  • Metabolismus tuků
  • Kontrola tělesné hmotnosti
  • Hubnutí

SLOŽENÍ:

obsahuje: Garcinie kambodžská (standardizovaný extrakt 50% HCA) – 500mg, Transparentní rostlinná HPMC tobolka (vhodná pro vegany)

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 2 kapsle 2x denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny.

UPOZORNĚNÍ

Doplněk stravy s rostlinným extraktem. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 4 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
Garcinie kambodžská 500 mg 1000 mg