Sportovní vybavení a potřeby

GreenFood Nutrition Creapure creatine 120 kapslí

Nový produkt GreenFood Nutrition Creapure creatine od dodavatele se skvělou pověstí GreenFood Nutrition jednoduše naleznete právě dnes za příznivou cenu. Akční ceny již od 362 Kč.
GreenFood Nutrition Creapure creatine

GreenFood Creapure® Creatine je prvotřídní, celosvětově uznávaná značka kreatin monohydrátu, garantující maximální čistotu, bezpečnost a maximální efektivitu. Creatin je přítomen v každé lidské buňce jako zdroj pro obnovu buněčné energie ATP.

GreenFood Creapure® Creatine je prvotřídní, celosvětově uznávaná značka kreatin monohydrátu, garantující maximální čistotu, bezpečnost a maximální efektivitu. Creatin je přítomen v každé lidské buňce jako zdroj pro obnovu buněčné energie ATP. Množství obsažené v každém lidském těle (100 – 150g) je přímo závislý na tělesné hmotnosti a množství svalové hmoty. Z toho je denně využito 2 – 4 g creatinu pro běžné fyzické aktivity. Zhuba jednu polovinu z tohoto množství si tělo produkuje samo, zbytek musí být dodán do organismu potravou. Tomu odpovídá zhruba 500g hovězího masa, nebo ryb denně, což je z praktického hlediska velmi složité. U seniorů, kteří již nepřijímají vysoké dávky masa, doporučujeme užívání Creapure Creatinu.

Creapure® Creatine vyhledávají lidé orientovaní na:

  • Senioři
  • Oddálení únavy
  • Explozivní sílu a dynamiku
  • Zvýšení energie a vytrvalosti
  • Napumpování svalů při tréninku 

SLOŽENÍ:

obsahuje: Creatin Creapure, rostlinná kapsle z hypromelózy, protispékavé látky: Oxid křemičitý, magnesium stearate.

DÁVKOVÁNÍ:

Užijte 1 kapsli 2x denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Upozornění:

Doplněk stravy s creatinem. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. U kojících a těhotných je vhodná konzultace s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za kody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu. 

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 2 kapsle
Creatine Creapure 500 mg 1000 mg