Sportovní vybavení a potřeby

GymBeam Běžecké rukavice Unstoppable Black

Tento oblíbený produkt GymBeam Běžecké rukavice Unstoppable s osvědčenou značkou GymBeam jednoduše můžete najít právě teď v nabídce pořád výhodně. Nyní za akční cenu 289 Kč.
EAN: 8586022219863
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: GymBeam
289

Běžecké rukavice Unstoppable jsou určeny všem běžcům, cyklistům, běžkařům a dalším sportovcům, kteří chtějí mít i v chladnějších měsících při sportu ruce v teple. Mají na dlani protiskluzovou vrstvu, aby se v nich dobře držela řídítka kola nebo smartphone. Rukavice jsou navíc uzpůsobeny tak, abyste ho v nich mohli i ovládat. Díky minimalistickému designu se navíc hodí do každého sportovního outfitu.

Běžecké rukavice Unstoppable jsou ideální na sport v chladném počasí, spolehlivě zahřejí, odvádí pot, a navíc se v nich dá ovládat chytrý telefon či hodinky

Běžecké rukavice Unstoppable jsou praktické sportovní rukavice, bez kterých se sportovec v chladnějším počasí prakticky neobejde. Není totiž nic horšího, než když vám jízdu na kole, běh a další aktivity naruší zmrzlé prsty. Jsou vyrobeny z odolného polyesteru v kombinaci se spandexem. Díky tomu jsou pružné, maximálně odolné, zahřejí a spolehlivě se postarají i o případný pot či vlhkost. V oblasti zápěstí jsou navíc zúžené, takže budou sedět ještě lépe a nehrozí, že by z ruky sjížděly.

Aby se vám v nich dobře držela třeba řídítka při cyklistice, jsou vybaveny protiskluzovými částmi na dlaních. Díky tomu vám z ruky nevypadne ani láhev či smartphone. Tyto dotykové rukavice mají konečky 3 prstů upraveny tak, abyste s nimi mohli ovládat chytrý telefon i hodinky. I při sportu tak zůstanete neustále v obraze. Můžete sledovat například svou rychlost nebo odpovědět na důležitou zprávu. A mysleli jsme i na vaši bezpečnost. Rukavice jsme proto vybavili reflexními prvky, abyste byli lépe vidět i při horších světelných podmínkách.

Další předností rukavic je jejich jednoduchý design. Jednobarevný podklad je doplněný o logo GymBeam. Budou se vám tak hodit prakticky ke každému sportovnímu outfitu. Tyto rukavice jsou ideální na běh, turistiku, cyklistiku a další aktivity v chladnějším počasí.

Běžecké rukavice Unstoppable a jejich výhody

  • sportovní rukavice do chladného počasí
  • jsou vyrobeny z kombinace polyesteru a spandexu
  • vynikají svou odolností a pružností
  • jsou zúžené u zápěstí, aby dobře držely na ruce
  • mají reflexní prvky
  • každá rukavice má 3 dotykové prsty pro ovládání smartphonu
  • zahřejí
  • spolehlivě odvádí pot
  • jednoduchý design se dobře kombinuje
  • jsou ideální na běh, cyklistiku a další sporty v chladném počasí

Materiál

88 % polyester, 12 % spandex

Tabulka velikostí

Velikost XS/S M/L XL/XXL
Délka rukavice (cm) 24 24,8 25,6
Šířka rukavice (cm) 9,5 10 10,5