Sportovní vybavení a potřeby

GymBeam Multivitamín, tablety na cucání pro děti 120 tab.

Hodně prodávaný produkt GymBeam Multivitamín, tablety na cucání pro od spolehlivého výrobce GymBeam můžete dostat na našich stránkách teď právě opravdu levně. Zrovna nyní za cenu 159 Kč.
EAN: 8586022217111
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: GymBeam
159

Multivitamín, tablety na cucání pro děti obsahuje vitamíny A, D, E, K, kompletní B komplex a vitamín C. Díky němu pomáhá s podporou imunity a obranyschopnosti, a to nejen během náročného období. Vyniká svou lahodnou pomerančovou chutí, pro kterou si tablety zamilují mladší i starší děti.

Multivitamín, tablety na cucání pro děti s příjemnou pomerančovou chutí obsahují všechny důležité vitamíny pro podporu zdraví a správného fungování dětského organismu

Multivitamín, tablety na cucání pro děti obsahuje všechny důležité vitamíny, které dětský organismus potřebuje pro správné fungování. Konkrétně se jedná o vitamíny rozpustné v tucích (A, D, E, K), kompletní B komplex a vitamín C. Ve složení ovšem nechybí ani extrakt z kurkumy, který patří mezi antioxidanty. Tablety jsou tak skvělým způsobem, jak podpořit celkové zdraví dětí.

Každý z obsažených vitamínů má v organismu nezaměnitelnou funkci. Například vitamíny A a C jsou maximálně důležité pro podporu dětské imunity a jejich obranyschopnost. Z jejich účinků tak mohou těžit především náchylnější jedinci, kteří se často pohybují ve větších dětských kolektivech. Samotný vitamín C je však důležitý i pro správné fungování kostí a chrupavek, což je pro děti, které jsou neustále v pohybu, klíčové. Stejně tak ovšem pomáhají i s udržením zdravé pokožky a zubů. Obdobné funkce má v dětském organismu také vitamín D v nejlépe využitelné formě D3 (cholekalciferol). Ten pomáhá zejména s udržením zdravých zubů, kostí a svalů.

Důležitou součástí jsou také vitamíny skupiny B, z nichž každý má v těle svou specifickou roli. Například vitamín B1 přispívá ke správnému fungování srdce, nervového systému a psychiky. Jeho optimální příjem je tak ještě důležitější během psychicky či fyzicky náročnějšího období. Nezbytný je ovšem i vitamín B2, který přispívá k udržení zdravé pokožky a dobrého zraku. Právě ten je klíčový proto, aby mohly děti objevovat a poznávat svět. Svou roli mají ovšem i vitamíny B5, B6, B9 a B12, které dětem pomohou snížit únavu a vyčerpání. Velkou výhodou multivitamínu na cucání je, že si na něm mohou pochutnat už děti od 3 let.

Multivitamín, tablety na cucání pro děti a jejich výhody

  • obsahují vitamíny A, D, E, K, kompletní B komplex a vitamín C
  • podporují dětskou imunitu a obranyschopnost
  • mají vliv na kognitivní funkce, jako je paměť a soustředěnost
  • přispívají k dobrému zraku
  • mají vliv na fungování psychiky a nervového systému
  • pomáhají ke správné funkci kloubů, kostí a svalů
  • mají lahodnou pomerančovou chuť
  • jsou vhodné pro děti od 3 let

Složení

Objemové činidlo (sorbitol), vitamín C (kyselina L-askorbová), maltodextrin, vitamín E (DL-alfa-tokoferol acetát), vitamín B3 (nikotinamid), vitamín A (retinol), vitamín B5 (D-pantotenát vápenatý), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín D3 (cholekalciferol), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), vitamín K1 (fylochinon), vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B9 (kyselina pteroylmonoglutam), aroma, protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), sladidla (sorbitol, sukralóza), extrakt z kurkumy (Curcuma longa) (95 % kurkumin).

Dávkování

Užívejte 1 tabletu na cucání denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutričné hodnoty v 1 cmúľacej tablete 1 tableta RI
Vitamín A 320 μg 40%
Vitamín D3 2 μg 40%
Vitamín E 4,8 mg 40%
Vitamín K1 12 μg 16%
Vitamín B1 0,55 mg 50%
Vitamín B2 0,7 mg 50%
Vitamín B3 8,01 mg 50%
Vitamín B5 3 mg 50%
Vitamín B6 0,7 mg 50%
Vitamín B7 25 μg 50%
Vitamín B9 100 μg 50%
Vitamín B12 1,25 μg 50%
Vitamín C 64 mg 80%
Extrakt z kurkumy (Curcuma longa) 2,5 mg
Kurkumin 2,375 mg

*Referenční příjem průměrného dospělého člověka (8400 kJ / 2000 kcal).

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.