Sportovní vybavení a potřeby

GymBeam Sportovní pouzdro na mobil

Akční a ve slevě produkt GymBeam Sportovní pouzdro na od známé společnosti GymBeam jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď právě skutečně levně! Stojí teď u nás 129 Kč.
EAN: 8586022211478
GymBeam Sportovní pouzdro na
Ověřit dostupnost
Značka: GymBeam
129

Sportovní pouzdro na mobil je praktické fitness příslušenství, díky kterému budete mít svůj mobil u sebe a v bezpečí i během tréninku či běhu. Váš telefon ochrání odolný materiál z PVC plastu, který zabrání poškrábání i polití tekutinou. Na pouzdře se nachází suchý zip, kterým ho jednoduše přizpůsobíte vaší ruce. Do praktického pouzdra si kromě mobilu můžete odložit i klíč od skříňky v šatně.

Sportovní pouzdro na mobil – mějte váš smartphone neustále po ruce i během tréninku

Sportovní pouzdro na mobil je praktické fitness příslušenství, které vám umožní mít svůj mobil u sebe i během tréninku. Pouzdro, ve kterém je telefon umístěn, je chráněno odolným materiálem z PVC plastu. Ten brání poškrábání či polití mobilu tekutinou. Do pouzdra si navíc můžete odložit klíč od šatny či kartičku do fitka. Sportovní pouzdro na mobil si na vaší ruce jednoduše přizpůsobíte díky suchému zipu. Kromě tréninků vám poslouží i při běhu. Je vhodné pro mobily s displejem menším než 6,1 palce.

Rozměry

Celková délka rozložného pouzdra Výška pouzdra
42 cm 17 cm