Sportovní vybavení a potřeby

GymBeam Vitamín C 1000 mg – 20 tabs

Velmi žádaný produkt GymBeam Vitamín C 1000 mg značky GymBeam najdete právě teď v nabídce za super peníze! V akci za 49 Kč.
EAN: 8588007570020
GymBeam Vitamín C 1000 mg
Ověřit dostupnost
Značka: GymBeam
49

Vitamín C 1000 mg ve formě šumivých tablet přispívá k udržení správného fungování imunitního systému během a po tréninku. Zároveň podporuje tvorbu kolagenu a správnou funkci krevních cév. V jedné tabletě se nachází až 1000 mg vitamínu C, který pokryje vaši optimální denní dávku.

Vitamín C 1000 mg ve formě šumivých tablet pro podporu správného fungování imunitního systému a snížení únavy a vyčerpání

Vitamín C 1000 mg podporuje správné fungování imunitního systému během a po tréninku. Zároveň ovlivňuje tvorbu kolagenu, správnou funkci krevních cév a zdraví pokožky, zubů a dásní. Jedna tableta obsahuje až 1000 mg vitamínu C, který se postará o správnou látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie. Tím redukuje pocit únavy a vyčerpání po tréninku. Navíc také přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Šumivé tablety jsou rychle rozpustné ve vodě, díky čemuž se vitamín do těla dostane rychleji. Většina vitamínu se však po několika hodinách dostává z našeho těla pryč prostřednictvím moči, proto je potřeba vitamín C pravidelně doplňovat.

Vitamín C 1000 mg – šumivé tablety a jeho výhody

  • podporuje správné fungování imunitního systému
  • pomáhá při tvorbě kolagenu
  • zajišťuje správnou funkci krevních cév
  • napomáhá ke zdraví pokožky, zubů a dásní
  • postará se o správnou látkovou přeměnu důležitou pro tvorbu energie
  • redukuje pocit únavy a vyčerpání
  • jedna tableta obsahuje až 1000 mg vitamínu C
  • tablety jsou rychle rozpustné ve vodě

Složení

Kyselina L-askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), stabilizátor (sorbitol), regulátor kyselosti (uhličitan sodný), přírodní pomerančové aroma, koncentrát z červené řepy, zahušťovadlo (polyethylenglykol), sladidlo (sukralóza E955), barvivo (riboflavin E101).

Dávkování

Rozpusťte 1 šumivou tabletu v cca 200 ml vody a užívejte jednou denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (1 tab)
Vitamín C (kyselina askorbová) 1000 mg

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti do 3 let. Obsahuje umělé sladidlo. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.