Sportovní vybavení a potřeby

Halti Hetta W Dx 2021 černá

Velmi oblíbený produkt Halti Hetta W Dx od značky s dlouholetou tradicí Halti je k získání zde nyní opravdu levně! Levně za 2 995 Kč.
EAN: 6438361837920
Halti Hetta W Dx
Ověřit dostupnost
Značka: Halti
2 995

Dámská softshellová bunda Hetta Dx je ideální volbou pro outdoorové nadšence! Bunda Hetta má všechny potřebné technické vlastnosti pro celoroční použití – stačí přidat střední vrstvu pro extra teplo a jste připraveni i na chladnější a náročnější povětrnostní podmínky. Bunda Hetta je odolná díky silnému materiálu ripstop. Tato bunda má prodyšný, větruodolný a voděodolný materiál DrymaxX Ultimate, na který si déšť ani vítr nepřijdou. Prodyšná vnitřní podšívka Active Dry odvádí vlhkost efektivně pryč od vaší pokožky a společně s odvětráváním podpaží na zip se o péči o vlhkost výborně stará a udržuje vás v pohodlí. Bunda Hetta je ekologickým výrobkem společnosti Halti, protože byla vyrobena z recyklovaného polyesteru (50%) a certifikovaných materiálů schválených bluesign a má voděodpudivou úpravu zcela bez obsahu PFC. Hetta je lehká, plně nepromokavá a větruvzdorná bunda, která dobře funguje i v náročných povětrnostních podmínkách. Hetta je vynikající volbou pro outdoorové aktivity, jednodenní výlety a delší túry, kdykoli potřebujete kryt před deštěm a větrem.

větru a voděodolný materiál DrymaxX Ultimate ECO

podlepené švy

pevná, nastavitelná kapuce

voděodolný přední zip

hrudník a kapsy na ruce s voděodpudivými zipy

větrání na zip

vnitřní kapsa na zip

nastavitelný lem

manžety

reflexní detailyMateriál: DrymaxX Ultimate 3×3 Ripstop Pro ECO RECYVodní sloupec: 16 500 mmProdyšnost: 15 500 g/m2/24hMateriál: 50 % Recy PES / 50 % PES