Sportovní vybavení a potřeby

Hannah Ammar Flame

Tento unikátní produkt Hannah Ammar Flame s osvědčenou značkou Hannah je k získání zrovna dneska napořád výhodně! Teď za akční cenu 4 026 Kč.
EAN: 8591203993487
Hannah Ammar Flame
Ověřit dostupnost
Značka: Hannah
4 026

Pro náročné lyžaře máme v nabídce kalhoty Ammar. Použitá membrána Climatic Active Stretch spolu s podlepenými švy je nepromokavá a díky použité technologii 4směrné strečové tkaniny zároveň neomezuje v pohybu. Pohodlnost během pobytu na svahu je docílena i anatomicky tvarovanými koleny, zvýšeným sedem, regulovatelným obvodem pasu či odepínatelnými šly. Výrazné odvětrávání s voděodolnými zipy YKK není pouze praktickou vychytávkou, ale také desingovým prvkem. To samé se dá říci i o stehenní kapse taktéž na kvalitní zip YKK. Sněhová manžeta v nohavici a rozparek na zip v dolní části nohavice nesmí chybět. Kalhoty jsou ozdobeny 3D logem a doplněné o částečně zateplený zadní díl.

regulovatelný obvod pasu páskem s gumou na suché zipy / zvýšený sed / odepínatelné šle / anatomicky tvarovaná kolena / hlavní kapsy na YKK zip / stehenní kapsa na YKK zip / výrazné odvětrání s voděodolnými zipy YKK / sněhová manžeta v nohavici / rozparek na zip v dolní části nohavice / podlepené švy / 3D logo / částečně zateplený zadní díl / 100% polyester / membrána Climatic Active Stretch 15 000mm/15000 g/m2/24h