Sportovní vybavení a potřeby

Herbal World STRONGMANworld – Zázvor černý 100 kapslí

Zajímavý výrobek Herbal World STRONGMANworld - Zázvor od společnosti s výborným jménem Herbal World máte možnost pořídit právě teď v nabídce se slevou! Výhodně za 530 Kč.
EAN: 8594206070025
Herbal World STRONGMANworld - Zázvor

Speciálně pro muže

Speciálně pro muže

Není určeno pro děti, nevhodné pro ženy

Už bylo dost všech chemických nakopávačů! Čistě přírodní cesta k nezdolné energii, zlepšení kondice a sportovních výkonů v každém věku. Hlavní složka Kaempferia Parviflora (Zázvor černý) je přirozeným antioxidantem. Astragalus membranaceus (Kozinec blanitý) výrazně podporuje imunitní systém, normální činnost cévní soustavy, ledvin a močového měchýře, přispívá ke zvýšení pohyblivosti kloubů a pomáhá normalizovat hladinu cukru v krvi. Panax ginseng (Ženšen pravý) působí příznivě při fyzickém výkonu. Přispívá ke snížení únavy, normální funkci kardiovaskulárního systému a udržuje sexuální zdraví, vitalitu a paměť.

Originál obsahující byliny a plodiny pěstované na plantážích v jižní Asii, v současnosti dostupný pouze u nás! 100% garance kvality. Nejvýše zastoupenými složkami STRONGMANworld jsou Kaempferia Parviflora, Astragalus membranaceus a Panax ginseng. Hlavní složka Kaempferia Parviflora (Zázvor černý) je přirozeným antioxidantem. Astragalus membranaceus (Kozinec blanitý) výrazně podporuje imunitní systém, normální činnost cévní soustavy, ledvin a močového měchýře, přispívá ke zvýšení pohyblivosti kloubů a pomáhá normalizovat hladinu cukru v krvi. Panax ginseng (Ženšen pravý) působí příznivě při fyzickém výkonu. Přispívá ke snížení únavy, normální funkci kardiovaskulárního systému a udržuje sexuální zdraví, vitalitu a paměť.

Produkt je prostřednictvím pěstitele opatřen certifikátem GMP (anglická zkratka pro Good Manufacture Practice, česky – správná či osvědčená výrobní praxe). Jedná se o systém, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Kaempferia Parviflora 129 mg, Astragalus membranaceus 64,5 mg, Panax ginseng 64,5 mg, Tinospora crispa 43 mg, Betula alnoides 43 mg, Cyperus rotundus 43 mg, Acanthus ebracteatus 43 mg, želatinová kapsle bez barviv 75 mg.

DÁVKOVÁNÍ:

1-2 kapsle 3x denně po jídle.

UPOZORNĚNÍ

Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, ukládejte mimo jejich dosah. Nevhodné pro ženy. Skladujte v suchu a v temnu při teplotě do 25 °C.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Panax ginseng 64,5 mg
Cyperus rotundus 43 mg
Želatinová kapsle bez barviv 75 mg
Kaempferia Parviflora 129 mg
Astragalus membranaceus 64,5 mg
Tinospora crispa 43 mg
Betula alnoides 43 mg
Acanthus ebracteatus 43 mg