Sportovní vybavení a potřeby

Herbal World URINworld – Trubkovec osinatý 100 kapslí

Unikátní výrobek Herbal World URINworld - Trubkovec od výrobce se skvělou pověstí Herbal World snadno seženete ještě dnes za výhodné peníze! Stojí teď u nás 522 Kč.
EAN: 8594206070049
Herbal World URINworld - Trubkovec

Orthosiphon aristatus (Trubkovec osinatý) přispívá k normální funkci močového ústrojí – podporuje normální funkci ledvin, močového měchýře a močových cest.

Není určeno pro děti

Orthosiphon aristatus (Trubkovec osinatý) přispívá k normální funkci močového ústrojí – podporuje normální funkci ledvin, močového měchýře a močových cest.

Originál obsahující byliny a plodiny pěstované na plantážích v jižní Asii, v současnosti dostupný pouze u nás! 100% garance kvality. Orthosiphon aristatus (Trubkovec osinatý) přispívá k normální funkci močového ústrojí – podporuje normální funkci ledvin, močového měchýře a močových cest.Produkt je prostřednictvím pěstitele opatřen certifikátem GMP (anglická zkratka pro Good Manufacture Practice, česky – správná či osvědčená výrobní praxe). Jedná se o systém, jehož cílem je zvyšovat bezpečnost léčiv, potravin a kosmetiky.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Orthosiphon aristatus 400 mg, želatinová kapsle bez barviv 100 mg.

DÁVKOVÁNÍ:

1 kapsle 2x denně (ráno a v poledne)

UPOZORNĚNÍ

Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti, ukládejte mimo jejich dosah. Skladujte v suchu a v temnu při teplotě do 25 °C.

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Želatinová kapsle bez barviv 100 mg
Orthosiphon aristatus 400 mg