Sportovní vybavení a potřeby

Impregnace Atsko FluoroPolymer Water-guard

Zajímavý výrobek Impregnace Atsko FluoroPolymer Water-guard od známého dodavatele Atsko pohodlně seženete na našich stránkách nyní v akci! Cenově vychází na 440 Kč.
Impregnace Atsko FluoroPolymer
Ověřit dostupnost
Značka: Atsko
440

Impregnace Atsko FluoroPolymer Water-guard Permanent Water-Guard® je přípravek typu DWR s vysokou a trvanlivou účinností proti vodě a špíně (DWR-Durable Water Repellent-trvanlivá vodoodpudivost). Impregnace Permanent Water-Guard® je nanotechnologií resp. technologií nano-vrstvy. Tento fluorokarbonový polymer na bázi vody nahrazuje DWR úpravu z výroby.

odpuzuje vodu
zabraňuje tvorbě skvrn
na všechny prací tkaniny
na semiš
na umělou a lakovanou kůži
záruka na 25 cyklů praní
bez zápachu
bez zjasňujících UV-přísad
stačí pouze jeden nástřik
nanotechnologie
Objem 284g

Obnovuje prodyšnou vodoodpudivost vnější vrstvy u všech vodoodpudivých a nepromokavých prodyšných systémů jako je Gore-Tex®, BlocVent®, Climatic®, eVent®, Entrant®, HyVent®, Gelanots®apod. Po ošetření povrchu materiálu přípravkem tvoří voda krůpěje, stéká a materiál zůstává suchý a prodyšný. Permanent Water-Guard®Odpuzuje špínu, mastnoty, soli, oleje, a tím zabraňuje znečištění, tvorbě skvrn a poškozování materiálů.Bezpečné je jeho použití na výrobky s péřovou a syntetickou izolační výplní. Prodlužuje životnost výrobků. Nezpůsobuje žloutnutí a tuhnutí materiálů. Materiál je po ošetření hebký a poddajný. Při schnutí nevydává žádný pach. Je nehořlavý. Neobsahuje rozpouštědla, těkavé organické sloučeniny a zjasňující U-V přísady.Stačí jedno nanesení. Po aktivaci teplem, dosáhnete ojedinělé účinnosti přípravku. U textilií, které lze prát a žehlit, účinkuje Permanent Water-Guard® lépe než vodoodpudivá úprava z výroby. Pro materiály polyamid-nylon, polyester, dakron, bavlna a jejich směsi je navíc poskytována záruka na účinnost pro 25. vyprání v přípravku Sport-Wash®. Je to mimořádná účinnost, která není uváděna u žádného jiného výrobku, dokonce ani u výrobků, které mají trvanlivě vodoodpudivé přípravky (DWR) naneseny při výrobě. Impregnace » Impregnace Atsko FluoroPolymer Water-guard