Sportovní vybavení a potřeby

Intex Bazénový vysavač DELUXE AutoMATIC Pool Cleaner 28005

Tento designový produkt Intex Bazénový vysavač DELUXE AutoMATIC od výrobce Intex máte možnost sehnat momentálně v naši nabídce za akční cenu. Produkt nakoupíte teď u nás za 2 959 Kč.
EAN: 6941057419596
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Intex
2 959

Je automatický dnový a stěnový vysavač Automatic Pool Cleaner, Rychle a bez námahy vyčistí váš bazén, zatímco vy odpočíváte na zahradě. Už vás nebaví neustále kartáčovat dno bazénu? Pořiďte si robota do vysavače, ten za vás vyčistí bazén!

Robotický čistič Intex 28005 vám umožní automaticky a efektivně vyčistit dno vašeho bazénu. Tento robot, který se snadno používá, nevyžaduje žádnou další elektřinu a pohybuje se pomocí síly filtračního čerpadla, které znovu zavádí vyčištěnou vodu do nádrže.

Díky rychlému pohybu dvojitě rotujících kartáčů bude robot sbírat nečistoty, listy a hmyz, které se usazují na dně bazénu, automaticky je vysává a zajišťuje hloubkové čištění povrchu.

Robotický vysavač Intex 28005 kombinuje velkou spolehlivost a poměr cena / výkon, který je těžké překonat: je to robustní vysavač s vynikajícím výkonem, ideální pro velké bazény se zvláštností možnosti částečné montáže i na stěny vašeho bazénu. za účelem účinného vysávání všech nečistot až po vodorovnou linii.

Jedná se o univerzální příslušenství, které je vhodné pro všechny modely nadzemních a pozemních bazénů jakékoli značky.

Technické vlastnosti:

Vhodný pro jakýkoli typ bazénu o maximálním průměru 6 metrů
Lze jej použít na filtry s průtoky od 6,056 l / h do 13,248 l / h
Dvojité rotující kartáče vyčistí i ty nejodolnější nečistoty
Dodávaná hadice (6,5 m)