Sportovní vybavení a potřeby

Kalhoty Direct Alpine Cascade Light Short black

Tento oblíbený produkt Kalhoty Direct Alpine Cascade od skvělé značky Direct Alpine snadno seženete teď ve výprodejové akci. Akční cena již od 3 591 Kč.
Kalhoty Direct Alpine Cascade Light

Kalhoty Direct Alpine Cascade Light Short black Díky jednoduchému vypracování pasu a použití slabších funkčních materiálů jsou předurčeny pro letní nasazení, velmi vhodné i pro lezení, horolezectví a univerzálně všechny letní outdoorové aktivity. Řešení pohodlné pro použití s lezeckým úvazkem. Anatomicky přesný střih neomezuje pohyb. Tkaniny s vysokou pružností a funkčností zabezpečují komfort uživatele i dlouhou životnost kalhot. Hybridní kombinace tkanin s rychleschnoucí úpravou. Spodní okraj zesílen odolnou tkaninou.

Pohodlný pás do gumy, regulovatelný šňůrou.
Dvě přední zipové kapsy. Jezdce zipů jsou chráněny.
Základní směsová tkanina doplněna z vnitřní strany vyčesaným polyesterem (dobře hřeje a zároveň odvádí vlhkost).
Základní směsová tkanina doplněna z vnitřní strany polyesterem (odvod vlhkosti).
Doplňkové materiály – slabá Cordura a elastický vzdušný úplet (plavkovina).
Použita technologie elastických švů.
Spodek nohavic zesílen oděruvzdornou tkaninou.
Nohavice s možností rozšíření spodního okraje, boční zip a elastický klín pro pohodlné přetažení přes obuv, vzadu regulační protismyková guma.
Bezpečnostní reflexní proužky.
Vyrobeno v České republice / v Evropě
Hmotnost: 367 g(vel.L)
Materiál:  A – Base, Knees and back: 68 % PAD (Cordura) + 23 % PES (Thermolite®) + 9 % PUR, B – Cordura® WBL system – 46 % Cordura® (PAD) + 32 % Tactel® (PES) + 14 % Lycra® (PUR) + 8 % Coolmax® (PES), DWR finish, C – functional fabric (86 % PAD + 14 % PUR (235 g/m2) – CORDURA® je trvanlivý, univerzální a spolehlivý materiál vyrobený technologií velmi pevných vláken. Je velmi odolný vůči mechanickému namáhání, oděru, a z něj vyrobené oblečení má výbornou mechanickou odolnost a velmi dlouhou životnost.
Střih: pánský
Kalhoty » Sportovní kalhoty » Kalhoty Direct Alpine Cascade Light Short black