Sportovní vybavení a potřeby

Karimatka Pinguin Nomad 50 NX khaki

Tento exkluzivní produkt Karimatka Pinguin Nomad 50 od dodavatele se skvělou pověstí Pinguin jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď právě za outletovou cenu! Právě teď jen za 1 691 Kč.
Karimatka Pinguin Nomad 50
Ověřit dostupnost
Značka: Pinguin
1 691

Karimatka Pinguin Nomad 50 NX khaki Obdélníková karimatka o šířce téměř 65 cm se postará o Váš maximální komfort. Je ideální volbou pro ty z nás, kteří se rádi převalují. Výška až 7 cm zase zajistí ideální vytlumení nerovností podkladu.

Konstrukce s dvěma drstvami poměrně velkých horizontálních dutin nad sebou ještě více šetří hmotnost karimatky, při zachování vysokého tepelného komfortu.

Dutiny také po nafouknutí tvoří příjemnou vlnkovanou strukturu karimatky.

Broušení svrchní vrstvy materiálu zvyšuje jeho tření, takže se Vám nebude smekat spacák z karimatky.

Dvojitý ventil s vysokým průtokem poskytuje snadné dofouknutí karimatky, aniž by při jeho zavírání vzduch unikal. Stlačením ventilu lze regulovat tlak v karimatce při jejím přefouknutí.

Technické parametry

Rozměry: 198 x 63 x 5 cm
Tvar: Obdélník
Hmotnost: 1270 g
Konstrukce pěny: DHC – Double horizontal chambers
Pěna: Polyuretan
Svrchní materiál: Broušený polyester – nesmekavý, TPU Laminace
Spodní materiál: Polyester, TPU laminace
Ventil: DLF – Dual layer flat valve
Opravná sada: Ano
Přepravní obal: Ano
Typ: Samonafukovací
Výška: 3 – 5 cm
Rozměry po sbalení: ⌀ 21 x 33 cm

DLF – Dual layer flat valve
Plochý dvouvrstvý ventil se zpětnou klapkou pro snazší nafukování/vyfukování a regulaci tlaku v karimatce.

Po otevření svrchní vrstvy ventilu karimatku snadno nafouknete díky zpětné klapce bez ztráty tlaku. Zatlačením klapky lze jemně regulovat tlak v matraci. Po otevření druhé vrstvy je ventil plně otevřen a je možné karimatku snadno vyfouknout.

DHC – Double horizintal chambers foam construction
Konstrukce širokých horizontálních komor ve dvou vrstvách kombinuje maximální možné odlehčení pěny s nejvyšším možným tepelným odporem dosaženým zabráněním cirkulace vzduchu v matraci a oddělením jednotlivých vrstev komor pěnou. Široké komory se po nafouknutí vytvarují do válců, které výrazně zvyšují komfort matrace. Karimatky a matrace » Samonafukovací karimatky » Karimatka Pinguin Nomad 50 NX khaki