Sportovní vybavení a potřeby

Kompresní merino ponožky NORDBLANC Fervour NBSX16377_PRH

Neodolatelný produkt Kompresní merino ponožky NORDBLANC Fervour od populárního výrobce Nordblanc jde získat právě dnes za výhodné peníze! Právě nyní za skvělou cenu 395 Kč.
Kompresní merino ponožky NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
395

Kompresní merino ponožky NORDBLANC Fervour NBSX16377_PRH PopisKompresní sportovní ponožky minimalizují svalové vibrace a podporují lepší průtok krve. Ponožky zmírní bolesti při namáhání svalů a podpoří tak váš výkon. Napomáhají s rychlejší regenerací po tréninku nebo delším výletě. Jsou vybaveny velmi silnou a efektivní stabilizací kotníku. Pata a špička mají zesílenou komfortní ochranu, která zabraňuje otlakům, odřeninám a vzniku puchýřů. Tyto ponožky jsou pro jakoukoliv sportovní aktivitu tou správnou volbou.
Materiály a údržbaMateriál: 45% nylon 25% lycra 15% merino vlna 15% akrylPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Ponožky » Sportovní ponožky » Kompresní merino ponožky NORDBLANC Fervour NBSX16377_PRH