Sportovní vybavení a potřeby

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Starch NBSX16379_GRM

Tento zlevněný produkt Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Starch od populární značky Nordblanc jednoduše naleznete nyní za výhodnou cenu. Ceny již od 280 Kč.
Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
280

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Starch NBSX16379_GRM PopisVelmi pohodlné celoroční sportovní ponožky vhodné na všechny aktivity. Díky odstupňované kompresi budete mít nohy v maximálním pohodlí. Ponožky jsou velmi jemně pletené a disponují vysoce efektivním odvětráváním a stabilizací kontíku. Komprese zlepší cirkulaci krve a dodá svalům více energie. Zmírní bolesti při jejich namáhání a podpoří váš výkon. Skvěle stabilizují vazy a šlachy a snižují tak riziko úrazu. Po náročném tréninku se postarají o rychlou regeneraci vašich unavených nohou. Ponožky se skvěle hodí na jakýkoliv druh sportu. Ať už rádi běháte nebo dáváte přednost týmovým hrám, při jakékoliv sportovní aktivitě se budete cítit pohodlně a příjemně. Zapomeňte na puchýře a různé odřeniny, ponožky mají zesílenou část špičky a paty, která brání jejich vzniku.
Materiály a údržbaMateriál: 45% nylon 30% coolmax 25% lycraPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Ponožky » Sportovní ponožky » Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Starch NBSX16379_GRM