Sportovní vybavení a potřeby

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_CRN

Super výrobek Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack od kvalitní značky Nordblanc je k dispozici zrovna dnes skutečně levně. Aktuálně stojí u nás 280 Kč.
Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
280

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_CRN PopisPohodlné kompresní sportovní ponožky poskytují maximální pohodlí při jakémkoliv pohybu. Odstupňovaná komprese zvyšuje průtok krve a zásobuje svaly kyslíkem. Ty jsou při tréninku díky sníženým vibracím méně bolavé a po jeho ukončení se rychleji zregenerují. Ponožky zmírní bolesti a únavu svalů a snižují tak riziko zranění. Vysoce komfortní textura chodidla tlumí nárazy. Zesílená pata se špičkou chrání proti puchýřům a otlakům. Důmyslná a vysoce účinná stabilizace kotníku. Velmi efektivní odvětrávací systém odvádí vlhkost. Ponožky díky kompresi zvýší vaši výdrž a pomůžou vám podat ten nejlepší výkon.
Materiály a údržbaMateriál: 75% nylon 25% lycraPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Ponožky » Sportovní ponožky » Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_CRN