Sportovní vybavení a potřeby

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_RZA

Tento neodolatelný výrobek Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC od skvělého výrobce Nordblanc najdete na našich stránkách nyní skutečně výhodně. Nyní zakoupíte za 280 Kč.
Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
280

Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_RZA PopisPohodlné kompresní sportovní ponožky poskytují maximální pohodlí při jakémkoliv pohybu. Odstupňovaná komprese zvyšuje průtok krve a zásobuje svaly kyslíkem. Ty jsou při tréninku díky sníženým vibracím méně bolavé a po jeho ukončení se rychleji zregenerují. Ponožky zmírní bolesti a únavu svalů a snižují tak riziko zranění. Vysoce komfortní textura chodidla tlumí nárazy. Zesílená pata se špičkou chrání proti puchýřům a otlakům. Důmyslná a vysoce účinná stabilizace kotníku. Velmi efektivní odvětrávací systém odvádí vlhkost. Ponožky díky kompresi zvýší vaši výdrž a pomůžou vám podat ten nejlepší výkon.
Materiály a údržbaMateriál: 75% nylon 25% lycraPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Ponožky » Sportovní ponožky » Kompresní sportovní ponožky NORDBLANC Thwack NBSX16374_RZA