Sportovní vybavení a potřeby

La Siesta Houpací sedačka Domingo Basic Caribic (DOC14R 48lime)

Tento exkluzivní výrobek La Siesta Houpací sedačka Domingo Basic od kvalitní společnosti La Siesta jde koupit právě nyní za báječnou cenu. Aktuálně za 2 790 Kč.
EAN: 4025122943000
La Siesta Houpací sedačka Domingo Basic
Ověřit dostupnost
Značka: La Siesta
2 790

Pohodlná závěsná sedačka pro dokonalou relaxaci venku. Díky voděodolné, rychleschnoucí a pevné tkanině vydrží rozmary počasí stejně jako vysoké zatížení. Je nenáročná na údržbu a prostorově úsporná, takže se vám vejde i na menší balón či domů do pokoje. Také rozpěrná tyč, vyrobená z kvalitního bambusu, odolá povětrnostním podmínkám i letitému zatížení. Dřevo má hladký povrch, krásnou kresbu a pochází z udržitelného lesního hospodářství.

Díky velkému počtu závěsných šňůr, které rovnoměrně rozkládají hmotnost, je posezení v sedačce velmi komfortní. Větší množství šňůr, stejně jako zdvojení útkových nití na okraji látky, zaručí vysokou životnost a dlouhá léta bezstarostného užívání.

K dokonalému uvolnění přispěje i integrovaný bezpečnostní čep z nerezové oceli, který zajistí hladké otáčení sedačky do všech směrů a zabezpečí, aby se při tom nezamotávaly závěsné šňůry. Oddejte se klidu s La Siestou.

Šířka sedačky: 105
Nosnost sítě/stojanu: 130 kg
Kategorie: Sedačky
Délka tyče: 90 cm
Celková výška sedačky: 145
Rozměr balení: 8 x 8 x 92 cm
Min. výška pro zavěšení sedačky: 200 cm
Hustota látky: 180 g/m2
Délka sedačky: 140
Země původu: Kolumbie
Popis materiálu: 100% polypropylene / Tyč: bambus / Otočný čep: nerezová ocel
Materiál sítě/stojanu: Voděodolný
Hmotnost: 1,4 kg