Sportovní vybavení a potřeby

Life Extension Alpha-Lipoic Acid with Biotin 60 kapslí

Tento nejprodávanější produkt Life Extension Alpha-Lipoic Acid with od top značky Life Extension pohodlně pořídíte momentálně v naši nabídce výhodně. Akční cena 932 Kč.
EAN: 737870457060
Life Extension Alpha-Lipoic Acid with

Alpha-Lipoic Acid with Biotin od Life Extension je velmi silný antioxidant s mnoha benefity pro Vaše zdraví. Kyselina alfa-lipoová je přírodní antioxidant, který poskytuje výhody pro játra, nervy a chrání před oxidací. Kyselina alfa-lipoová, která se úspěšně používá v Evropě, podporuje také produkci energie a metabolismus cukru a vazbou na kovy pomáhá vašemu tělu zbavit se požití toxinů. Podle výzkumu je poškození způsobené volnými radikály hlavním problémem, který vede ke stárnutí našich orgánů. Kyselina alfa-lipoová je velmi účinná při odstraňování volných radikálů a tím prodlužuje proces stárnutí. Kyselina alfa-lipoová byla nazývána univerzálním antioxidantem díky své schopnosti působit jak v extracelulární tekutině, tak v buňce a zvyšovat hladinu glutathionu.

#image:alphalipozed.png#

Jednou z nejpřínosnějších aktivit kyseliny alfa-lipoové je posílení funkcí dalších důležitých antioxidantů jejich recyklací. Toho se zdá být dosaženo například zastavením tokoferolových radikálů nebo snížením vitamínu C nebo zvýšením hladiny ubichinolu (derivát CoQ10) a glutathionu. Tyto kroky pomáhají regenerovat vitamin E. V klinických studiích nebyly hlášeny žádné závažné nežádoucí účinky, dokonce ani při vysokých dávkách. U některých pacientů se u diabetiků vyskytly alergické kožní reakce a možná hypoglykemie. Kyselina R-lipoová je biologicky aktivnější než kyselina alfa-lipoová s mírně vyššími náklady.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte jednu kapsli ráno a jednu kapsli večer, nejlépe na lačný žaludek nebo podle pokynů lékaře.

Upozornění: Pokud užíváte léky snižující hladinu glukózy, poraďte se se svým lékařem, než začnete tento přípravek užívat. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Pokud je vnější těsnění rozbité nebo poškozené, nenakupujte. Pokud podstupujete léčbu onemocnění nebo jste těhotná nebo kojíte, poraďte se nejprve se svým lékařem. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte těsně uzavřené na chladném a suchém místě.

Nutriční hodnoty Life Extension Alpha-Lipoic Acid with Biotin 60 kapslí:

1 kapsle RHP
Biotin 2500 mcg 5000 %
Kyselina alpha-lipoová 250 mg

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Biotin, kyselina alfa-lipoová, objemové činidlo (rýžová mouka), kapsle (želatina), protispékavé činidlo (stearát zeleniny).