Sportovní vybavení a potřeby

Lovecký batoh Wisport® Forester – oliv

Tento diskontní produkt Lovecký batoh Wisport® Forester - od značky Wisport jednoduše můžete pořídit právě dnes za výprodejovou cenu! Produkt nakoupíte teď u nás za 2 699 Kč.
Lovecký batoh Wisport® Forester
Ověřit dostupnost
Značka: Wisport
2 699

Lovecký batoh Wisport® Forester – oliv Vysoce kvalitní malý batoh určený především pro lovce z nejnovější generace těchto batohů. Má montážní panel, který umožňuje nosit pušku připojenou k batohu. Také umožňuje nosit spacák. Profesionální řešení zajišťující dlouhou životnost, dobrou funkčnost a spolehlivost a vysoký komfort.Batoh je vyroben z kvalitního, snadno čistitelného a odolného nylonu Cordura®. Má dvě boční kapsy s pogumovanými, voděodolnými zipy.Víko batohu je neodnímatelné, uzavírá se pomocí dvoucestného zipu, který je chráněn elastickým popruhem. Je osazeno popruhy pro připevnění spacího pytle. Hlavní komora batohu je obsahuje velkou kapsu uzavřenou elastickým popruhem.Batoh má velkou přední kapsu zapínanou na voděodolný zip s 1 vnitřní kapsou a s 1 vnější kapsou s voděodolným zipem. Vpředu na kapse má batoh vertikální MOLLE popruh kompatibilní s připevňovacími systémy MOLLE na upevnění dalšího vybavení – kapsy, pouzdra, sumky, polní lahve nebo třeba sady první pomoci.Na bocích má kompresní popruhy (dva páry) k úpravě objemu batohu sloužící zároveň k upevnění dalšího vybavení, které se nevejde do batohu nebo které potřebujete mít po ruce. Tím se ještě zvětšuje přepravní kapacita batohu. Díky přezkám typu Fastex na postroji batohu, může být batoh v případě potřeby rychle sundán / odhozen.Široké a ergonomicky tvarované ramenní popruhy a polstrovaný bederní pás pomáhají distribuovat váhu rovnoměrně. Bederní pás ulehčuje ramenům od nákladu, ale je jej možné odepnout, například pokud má uživatel modulární opasek nebo taktickou vestu. Na ramenních popruzích jsou různé elastické pásky, smyčky a D-kroužky k upevnění dalšího vybavení.Na dně batohu pod přední kapsou, je skrytý za zipem hlavní rys batohu Forester, speciálně navržený držák pažby pušky, který spolu se dvěma popruhy s přezkami vytváří téměř dokonalý zbraň nesoucí batoh.Na velmi namáhaných místech má batoh kožené zesílení.

Objem: 28 litrů.Nosný systém: ACS®.Upevnění: 2 ramenní popruhy 1 bederní popruh – všechny se zapínáním na přezky.Materiál: nylon Cordura®.Spony / přezky: Duraflex®.Zipy: SAS®.Hmotnost: 1 150 g.Počet vnitřních komor: 1.Počet kapes: 4 – vnitřní i vnější.Rozměry: 50 cm x 27 cm x 23 cm.Účel: myslivost.Vyobrazená puška není součástí dodávky.Na batoh poskytuje výrobce 5 let záruku.
Turistické batohy » Malé batohy do 30l » Lovecký batoh Wisport® Forester – oliv