Sportovní vybavení a potřeby

Marimex Trampolína 244 cm růžová 2022

Tento velmi žádaný produkt Marimex Trampolína 244 cm od společnosti s předním postavením na trhu Marimex lze koupit na našich stránkách nyní extra výhodně. Zboží pořídíte teď u nás za 3 590 Kč.
EAN: 8590517992049
Marimex Trampolína 244 cm
Ověřit dostupnost
Značka: Marimex
3 590

Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Dokonalou stabilitu zajišťují tři nohy ve tvaru písmene U. Maximální zatížení dle normy EN 71-14: 50 kg

Maximální zatížení dle normy dle výrobce: 100 kg

Maximální testované zatížení: 500 kg

Odrazová plocha

Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.

Vnitřní ochranná síť

Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť – brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.

Materiál a složení ochranných prvků

Trubky a stojny: pozinkovaná ocel

Skákací plocha: PP (polypropylen)

Ochranná síť: PE (polyethylen)

Ochranný lem skákací plochy: EPE (expandable polyethylene) + vnitřní výstelka: PE (polyethylen)

Bezpečnost

Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

K tomuto produktu doporučujeme dokoupit položku 19000730 – Sada kotvící s kovovou sponou (3 ks vrtáků)-trampolína.