Sportovní vybavení a potřeby

Maxivita Lutein forte+ 45 kapslí

Zlevněný produkt Maxivita Lutein forte+ 45 od dodavatele se skvělou pověstí Maxivita je k sehnání na našich stránkách teď opravdu levně. Nyní pořídíte za super cenu 188 Kč.
EAN: 8595011126938
Maxivita Lutein forte+ 45
Ověřit dostupnost
Značka: Maxivita
188

Pokud máte často unavený zrak a chcete podpořit své oči, pomozte jim kombinací několika aktivních látek v čele s luteinem. Ty pomáhají zmírňovat každodenní zátěž vašeho zraku.

Pokud máte často unavený zrak a chcete podpořit své oči, pomozte jim kombinací několika aktivních látek v čele s luteinem. Ty pomáhají zmírňovat každodenní zátěž vašeh zraku. 

Zrak je jedním z našich nejdůležitějších smyslů. Přesto ho denně zatěžujeme a často i nadměrně namáháme. Negativní vliv na náš zrak může mít i nevhodné osvětlení, stres, kouření či znečištěné ovzduší.

MaxiVita Exclusive Lutein forte obsahuje přírodní extrakty z borůvek a měsíčku lékařského, který je zdrojem karotenoidů luteinu a zeaxantinu. Jejich pravidelný příjem může mít příznivý vliv na funkci očí. Extrakt z borůvek má silné antioxidační účinky, je velmi prospěšný pro normální stav zraku.

Kombinace přírodních extraktů je doplněna o významné antioxidanty – vitamin C, vitamin E a zinek, který přispívá k udržení normálního stavu zraku a normálním rozpoznávacím funkcím.

SLOŽENÍ:

obsahuje: extrakt z květů měsíčku lékařského, kyselina L-askorbová, protispékavá látka – stearan hořečnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, citrát zinečnatý, extrakt z borůvek, beta-karoten 10 %.

složení obalu kapsle: bovinní želatina, oxid titaničitý.

DÁVKOVÁNÍ:

Dospělí 1 kapsli denně zapít dostatečným množstvím tekutiny.

Upozornění:

Není určeno pro děti do 15 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli
Vitamín C 40 mg (50%*)
Vitamín E – tokoferol 12 mg (100%*)
Zinek 10 mg (100%*)

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
Beta karoten 2,4 mg
Extrakt z borůvky 30 mg
Lutein 20 mg
Zeaxantin 4 mg
Extrakt z měsíčku lékařského 200 mg