Sportovní vybavení a potřeby

MaxxWin Taurine 1600 120 kapslí

Tento výjimečný výrobek MaxxWin Taurine 1600 120 od oblíbené značky se zárukou kvality Maxxwin pořídíte zrovna extra se slevou. Výhodně za super cenu 156 Kč.
EAN: 8594032108701
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Maxxwin
156

Taurine 1600 od Maxxwin je nejznámější stimulant všech dob! Obsahuje taurin, který rozproudí vaše tělo a povzbudí mysl. Zlepšuje koncentraci a prodlouží váš trénink! Velmi účinný stimulant pro vaše tělo i mysl. Obsahuje taurin, který je znám jako neesencialní aminokyselina, která se účastní mnoha fyziologických procesů v lidském těle. Řadíme ho především mezi neurotransmitery a neuromodulatory, proto je důležitý pro správné fungování nervového systému. Zlepšuje koncentraci, koordinaci pohybů a pomáhá lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk. Potlačuje únavu a oddaluje pocit vyčerpání. Suplementací před tréninkem prodloužíte tréninkovou jednotku o tolik, jak jste doposud nebyli zvyklí!

  • Oddaluje úvanu
  • Revitalizuje tělo i mysl
  • Zlepšuje koncentraci a koordinaci pohybů
  • Pomáha k lepšímu transportu glukózy a aminokyselin do svalových buněk

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 2x denně 2 kapsle (ráno a 30 minut před tréninkem)

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Výrobek je nutno uchovávat v suchu, chladu a chránit jej před světlem.

Nutriční hodnoty MAXXWIN Taurine 1600 120 kapslí:

v porci 1cps
Taurin 800 mg

Složení:

Taurin, Želatinová kapsle, Stearan hořečnatý (E 470b) – protispékavá látka, Fosforečnan vápenatý (E 331 iii) – protispékavá látka

Alergeny:

Neobsahuje.