Sportovní vybavení a potřeby

Merco Badminton/tenis set 6,1m stojany na kurt vč. sítě

Tento žádaný kousek Merco Badminton/tenis set 6,1m stojany na od oblíbené značky Merco máte možnost nakoupit v naší aktuální nabídce za mimořádně nízkou cenu! Nyní pořídíte od 1 890 Kč.
EAN: 8591792231960
Merco Badminton/tenis set 6
Ověřit dostupnost
Značka: Merco
1 890

Badmintonový / tenisový set Merco 6,1m je skvělý produkt, který využijí trenéři pro trénink svých svěřenců, kluby a sportovní centra pro turnaje svých členů nebo hotely, penziony a relaxační centra jako rozšíření sportovních aktivit svých hostů. Merco tenisový / badmintonový set 6,1m je vyrobený z lehké kovové, ale dostatečně robustní konstrukce, jejíž sestavení je intuitivní a i bez návodu vám její sestavení včetně sítě nezabere ani tři minuty. To platí i pro složení a uskladnění do přenosného obalu, který je součástí setu.

Merco tenisový / badmintonový set 6,1m je konstruovaný pro vnitřní i venkovní použití na jakémkoliv povrchu.

Maximální výška pro umístění sítě je 153 cm. Jedinou podmínkou proto, aby vám badmintonový / tenisový set Merco 6,1m dobře sloužil, je dostatek prostoru a rovný povrch. Pokud takový prostor nemáte, nezoufejte a podívejte se na našem e-shopu na zmenšenou variantu Merco badminton / tenis set 3m.