Sportovní vybavení a potřeby

Merco Giant AB posilovací kolečko

Tento výjimečný výrobek Merco Giant AB posilovací od přední společnosti Merco jednoduše můžete sehnat u nás nyní v akci! Nyní za 360 Kč.
EAN: 8591792424386
Merco Giant AB posilovací
Ověřit dostupnost
Značka: Merco
360

Při cvičení s posilovacím kolečkem efektivně posílíte a vytvarujete břišní a zádové svaly, svaly paží a ramen. Toto populární cvičební nářadí snadno uskladníte a je proto ideální pro pravidelný domácí fitness trénink. Oproti běžným modelům má posilovací kolečko AB Giant celou řadu vychytávek, díky kterým bude váš zážitek ze cvičení ještě intenzívnější. Kolečko je vybaveno integrovanou zpětnou pružinou, která klade odpor při odtlačování a kolečko zabrzdí v krajní poloze při předklonu. Tím se zabrání případnému nadměrnému pohybu vedoucímu ke zranění svalů. Při přitahování se naopak pružina uvolní a pomáhá tak do vzpřímené polohy.

Průměr kolečka je 19 cm a jeho tloušťka je 9 cm. To, spolu s protiskluzovým povrchem, zaručuje vysokou stabilitu. Ergonomicky tvarované ploché rukojeti skvěle padnou do rukou, nepřetěžují je a zajišťují maximální kontrolu. Rukojeti jsou navíc snadno odnímatelné, což je ideální pro transport a uskladnění kolečka. Součástí balení je pěnová podložka pro podložení kolen.

Upozornění:
Při složení kolečka je třeba se řídit označením na rukojeti ( pravá R-right, levá L-left) a nasadit je na stejně označenou stranu kolečka. Následně uchopte levou rukou levou rukojeť a pravou rukou pravou. Zabrání se tak případnému pohybu proti směru pružiny a jejímu poškození.

Parametry:
-průměr kolečka: 19 cm
-tloušťka kolečka: 9 cm
-délka jedné rukojeti: 15 cm
-šířka rukojeti: 5,5 cm
-celková váha: 1,06 kg
-rozměr pěnové podložky: 32,5 x 16 x 0,8 cm

Materiál: plast PVC,PP, ocel, pěna