Sportovní vybavení a potřeby

Merco Yoga Crescent kruh jóga pilates černá

Tento vynikající produkt Merco Yoga Crescent kruh jóga od společnosti s předním postavením na trhu Merco máte možnost získat ještě dnes za zcela nejnižší cenu! Výhodně za 179 Kč.
EAN: 8591792372120
Merco Yoga Crescent kruh jóga
Ověřit dostupnost
Značka: Merco
179

Merco Yoga Crescent je pomůcka určená pro jednodušší procvičování těla a zpevňování postavy. Pro své malé rozměry je tato pomůcka vhodná pro pohodlné užití doma, v tělocvičně nebo v kanceláři. Kruh o průměru 38 cm s celkovou hmotností 300 gramů je vyrobený z pružného a zároveň pevného sklolaminátu, který si dlouhodobě drží svůj tvar a dobře odolává nárazům. Celý kruh je potažený měkkým, pastelově zbarveným potahem z EVA pěny pro měkký dotek a příjemný pocit na těle. Kruh je po stranách vybaven gripy pro pohodlné usazení během cvičení. S Yoga Crescent můžete cvičit nejrůznější pózy celého těla, je užitečný pro posílení svalů dolní i horní části těla.

Pořiďte si Yoga Crescent a procvičujte zejména stehna, boky, pánev, hrudní svalstvo, atd. Nezáleží na tom, zda jste profesionálními sportovci nebo prostě jen máte rádi pohyb, Merco Yoga Crescent Vám pomůže ke zpevnění postavy a k lepšímu držení těla.