Sportovní vybavení a potřeby

Nordic walking hole Leki Smart Supreme (6492542)

Tento exkluzivní produkt Nordic walking hole Leki Smart od značky Leki jde koupit zde opravdu výhodně! Produkt momentálně prodáváme za 2 599 Kč.
Nordic walking hole Leki Smart
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
2 599

Nordic walking hole Leki Smart Supreme (6492542) Jste všestranný sportovec a chcete být při Nordic Walkingu flexibilní? Hůl Smart Supreme s vámi bude vždy. Pomocí Smart Tip 2.0 můžete bleskově vyměnit gumovou botičku za vysouvací špičku z tvrdokovu, nebo botičku z hole demontovat. Díky nastavovacímu systému Speed Lock 2 lze tuto dvoudílnou hůl bleskově nastavit dle individuálního požadavku. Rukojeť z přírodního korku s poutkem Active se příjemně drží v dlani. Systém Trigger Shark 2.0 poskytuje rychlost při uvolnění poutka a je tak velkým přínosem ku komfortu a bezpečnosti.TRIGGER S SHARK 2Jedinečná technologie pro maximální komfort, maximální přenos síly a mimořádné ovládání
SHARK ACTIVE STRAPSpolečnost LEKI vyniká hlavně propracovaností svých produktů. Mezi hlavní přednosti Shark Active Strap patří:- Active Lining – prodyšný měkký vnitřní materiál.- Zdokonalený střih- Široká dosedací plochaDlaň One Piece 360°: bez materiálových přesahů, přímý, úzký kontakt s rukojetí.
SPEED LOCK 2Mechanismus vyvinutý společností LEKI vyniká extrémně rychlým nastavením a upevněním také v silných rukavicích při vlhku, ledu a sněhu. Šroub má bezpečností funkci s možností nastavení. 30% menší, 25% lehčí, přes 20% více opory
HLINÍK HTSMateriál vyniká především velmi dlouhou životností, extrémní odolností a super stabilností. SMART TIP 2.0Speciální technologie na Nordic Walking hole. Integrovaný výsuvný hrot z oceli pro dokonalou oporu na téměř všechny povrchy. Manipulace je velice jednoduchá, takže během chvilky můžete hrot skrýt nebo nastavit.
Parametry:

Typ hole: Nordic Walking;
Série: Unisex;
Konstrukce: Vario;
Grip: Trigger Shark 2.0;
Grip – upřesnění: 2-Component;
Poutko (Strap): Trigger Shark (Active);
Počet částí: 2
Průměr hole: 16|14 mm
Materiál hole: Hliník (HTS 5.5);
Aretační systém: Speed Lock 2;
Hroty: Smart Tip 2.0;
Gumové koncovky: Smart Tip 2.0 Pad;
Zařazení v katalogu: Nordic Walking;
Délka: 100 – 130 cm
Délka po složení: 96 cm
Hmotnost: 225g
Trekingové hole » Nordic Walking » Nordic walking hole Leki Smart Supreme (6492542)