Sportovní vybavení a potřeby

Nutristar Zinek 25mg 300 tablet

Velmi žádaný výrobek Nutristar Zinek 25mg 300 od dodavatele s dobrým jménem Nutristar lze sehnat na našich stránkách teď skutečně výhodně. Právě nyní za bezkonkurenční cenu 248 Kč.
Nutristar Zinek 25mg 300
Ověřit dostupnost
Značka: Nutristar
248

Zinek je velmi důležitý prvek pro anabolizaci svalových bílkovin (růst svalů). Nedostatek zinku v důsledku velkého metabolismu bílkovin (v pubertě, při posilování, při braní steroidů) se projevuje jako akné. Proti akné uživatelé uvádějí jako účinnou dávku až 100-150 mg denně (v praxi ke každému jídlu s větším obsahem bílkovin). Zinek se rovněž používá pro ochranu prostaty proti zvětšování či nádorové chorobě při užívání anabolických steroidů. Některé osoby mají celoživotně zvýšené vylučování zinku z organismu (bílé skvrny na nehtech).

SLOŽENÍ:

Citronan zinečnatý, nosič kukuřičná vláknina,mikrokrystalická celulóza. Pomocné protispékavé látky: oxid křemičitý, talek, fosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý.

DÁVKOVÁNÍ:

Nejvyšší doporučená denní dávka 1 tableta se nesmí překročit. Přijímá se nejlépe po jídle a dostatečně zapíjí.

Není určeno pro děti do 3 let nebo jako náhražka pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí a slunečních paprsků, v suchu a teplotě do 25oC.

 

Vitamíny a minerály

v 1 tabletě
Zinek 25 mg (250%*)