Sportovní vybavení a potřeby

Pánská cyklistická vložka Silvni Inner Pro MP1212 charcoal

Tento unikátní produkt Pánská cyklistická vložka Silvni Inner Pro od společnosti se zárukou kvality Silvini snadno získáte u nás za mimořádně nízkou cenu! Produkt momentálně prodáváme za 899 Kč.
Pánská cyklistická vložka Silvni Inner
Ověřit dostupnost
Značka: Silvini
899

Pánská cyklistická vložka Silvni Inner Pro MP1212 charcoal Pánské samostatné vnitřní kalhoty Inner Pro s cyklistickou vložkou Coolmax. Jsou z příjemného funkčního materiálu zabraňujícího šíření bakterií a nepříjemných pachů, který je velmi lehký, rychleschnoucí a s výbornou prodyšností.
Je vyroben z 88 % z polyesteru a z 12 % z elastanu, díky tomu jsou velmi pružné a výborně sedí. Mají ploché švy a protiskluzový silikonový pásek na nohavicích, aby se nevyhrnovaly. Pánská cyklistická vložka je bezešvá, a proto velmi komfortní. Je anatomicky tvarovaná, pěna je perforovaná a její tloušťka je 14 mm v sedací části a 4 mm v okraji. Ideální kalhoty pro středně dlouhou jízdu na kole.

cyklistická vložka coolmax
plochý šev
protiskluzový silikonový pásek
cyklistická vložka MEN MTB

Materiál:

lightMESH – velmi lehký rychleschnoucí materiál, výborná prodyšnost
COOLMAX – speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno vyvinuté firmou Invista. Je vodoodpudivé, nenasákavé a velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost od pokožky. Materiál s Coolmax vláknem rychle schne a není náchylný k přijímání pachů a plí

Cyklistické oblečení » Cyklistické kalhoty » Pánská cyklistická vložka Silvni Inner Pro MP1212 charcoal