Sportovní vybavení a potřeby

Pánská sportovní bunda Nordblanc Particle modrá NBWJM7524_KLR

Unikátní a žádaný produkt Pánská sportovní bunda Nordblanc Particle od populárního výrobce Nordblanc jednoduše seženete právě teď v nabídce skutečně výhodně. Právě lze objednat jen za 2 637 Kč.
Pánská sportovní bunda Nordblanc Particle
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
2 637

Pánská sportovní bunda Nordblanc Particle modrá NBWJM7524_KLR Pánská sportovní bunda NORDBLANC PARTICLE je na předním a zadním díle s výplní z ekologické a udržitelné alternativy prachového peří, THERMOLITE® T-Down EcoMade , kombinovaná se zatepleným a vysoce elastickým softshellem .Sportovní bunda má zateplený a větruvzdorný přední i zadní díl, ostatní části jsou z vysoce elastickeho a zatepleného softshellu SOFTSHIELD®10000 , který umožňuje bundě být elastická a podporuje volnost pohybu. Zateplené části jsou z odolného materiálu s výplní z ekologické a udržitelné alternativy prachového peří, THERMOLITE® T-Down EcoMade, která výborně udrží teplo a spolehlivé ochrání před profouknutím. Lehká sportovní bunda má vysoce ergonomický a funkční střih.    Odolné proti větru      Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.
    Voděodolné    Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.
    Prodyšné    Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.
   Nízká váha    Odlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.
   Elastické     Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.       Reflexní prvky
    Reflexní prvky mnohonásobně zvýší vaši viditelnost za šera i za tmy.    SOFTSHIELD® TERATEX® 10000    Funkční outdoorový materiál pro náročné outdoorové aktivity. Jeho hlavními přednostmi je pružnost, termoizolace, skvělá větruvzdornost a voděodolnost a zároveň dokonalá prodyšnost. Materiál je tvořen třívrstvým laminátem, kde vhodnou kombinací materiálů vznikne lehký, měkký elastický softshell s výbornou termoizolací.
    THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN    Technologie THERMOLITE® EcoMade T-DOWN je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví. Tato syntetická izolace o síle 500 cuin má oproti prachovému peří několik výhod: vyšší objem, lepší odolnost proti vlhkosti, hřeje i když je vlhká, a rychleji schne. Tato technologie je také prodyšná, měkká a nadýchaná a nabízí vysokou stlačitelnost (sbalitelnost) s rychlou regenerační schopností. Bundy » Sportovní bundy » Pánská sportovní bunda Nordblanc Particle modrá NBWJM7524_KLR