Sportovní vybavení a potřeby

Pánská sportovní bunda Nordblanc Turtleneck zelená NBWJM7521_JSZ

Tento výjimečný produkt Pánská sportovní bunda Nordblanc s osvědčenou značkou Nordblanc lze získat tady nyní skutečně levně. Nyní získáte od 1 996 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
1 996

Pánská sportovní bunda Nordblanc Turtleneck zelená NBWJM7521_JSZ Powerfleecová mikina NORDBLANC TURTLENECK vyrobena z TECNOPOLAR® DRYFOR® powerstretch fleecu. Už několik let se tento vysoce elastický materiál těší vysoké oblibě a díky své elasticitě se dokonale přizpůsobí vašim pohybovým potřebám. Horní část mikiny je zateplená dutým vláknem FURTHERM®. Vnitřní microfleecová vrstva pomáhá zadržovat teplo a zároveň dokonale odvádí vlhkost a velmi rychle schne. Díky své flexibilitě a univerzálnosti se hodí na všechny sporty, extrémní sporty i outdoorové aktivity. Ideální sportovní mikina, která je tak příjemná, že ji většina nosí i v běžný den.
Benefity    Odolné proti větru    Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.    Duté vlákno    Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.    Nízká váha    Odlehčený materiál vám poskytuje pohodlí a neomezenou možnost pohybu.    Elastické    Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Materiály a údržbaMateriál: 87% nylon 13% spandexPro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.    POWERFLEECE
    Lehký, velmi elastický materiál, z vnitřní strany mikro broušený pro zvýšení tepelné izolace a komfortu. Z vnější strany hladký a velmi příjemný na dotek, nabízí výbornou tepelnou izolaci a ochranu proti nárazovému větru.
    FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Sportovní bundy » Pánská sportovní bunda Nordblanc Turtleneck zelená NBWJM7521_JSZ