Sportovní vybavení a potřeby

Pánská technická hardshellová bunda Salewa ORTLES GTX 3L M JACKET 28454-2190

Vysoce kvalitní produkt Pánská technická hardshellová bunda Salewa ORTLES GTX 3L M JACKET od známého výrobce Salewa seženete právě teď levně. Na našich stránkách za 8 910 Kč.
Pánská technická hardshellová bunda Salewa ORTLES GTX
Ověřit dostupnost
Značka: SALEWA
8 910

Pánská technická hardshellová bunda Salewa ORTLES GTX 3L M JACKET 28454-2190 Technický hardshell vyrobený z lehkého laminátu GORE-TEX, který vás ochrání v drsných horských podmínkách během horolezectví a turistických túr.
Bunda Ortles 3L GORE-TEX®, inspirovaná přilehlými vrcholy Königspitze, Zebru a Ortler, je navržena tak, aby vám poskytla kompletní ochranu při vašich ambiciózních horských výšlapech.
Model je vyroben z kombinace dvou materiálů: lehkého, voděodolného a odolného 3vrstvého laminátu GORE-TEX integrující extrémně pevnou membránu a podšívku Micro-Grid Backer a materiálu GORE-TEX PACLITE® použitého na strategických místech, který snižuje váha bundy
Produkt skupiny Salewa Committed, který splňuje další přísné standardy udržitelného rozvoje a společenské odpovědnosti firem. Oba použité materiály jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného polyesteru. Salewa se zavázala trvale snižovat ekologickou stopu svých výrobků. Bundy » Sportovní bundy » Pánská technická hardshellová bunda Salewa ORTLES GTX 3L M JACKET 28454-2190