Sportovní vybavení a potřeby

Pánské funkční cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO

Často hledaný kus Pánské funkční cyklo tričko značky Nordblanc naleznete u nás za příznivou cenu! Právě nyní za skvělou cenu 537 Kč.
Pánské funkční cyklo tričko Nordblanc
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
537

Pánské funkční cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO Je vyrobené z příjemného, prodyšného materiálu, napomáhá udržovat tělo v suchu a komfortu.Cyklo tričko z funkčního materiálu s rychleschnoucí úpravou DRYFOR®, která má vlastnost perfektního odvodu tělesné vlhkosti skrze samotný materiál. Na jeho povrchu se pak vlhkost přirozeně odpařuje, a tím zvyšuje váš tělesný komfort. Kombinace funkčnosti a elastického materiálu pro maximální volnost pohybu. Tričko je určené zejména na kolo.Benefity:
Rychleschnoucí
Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.
Elastické
Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Technologie:    DRYFOR®    Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty. Termoprádlo » Trička krátký rukáv » Pánské funkční cyklo tričko Nordblanc Racing oranžové NBSMF7430_SOO