Sportovní vybavení a potřeby

Pánské lehké outdoorové kalhoty Nordblanc Goodmood khaki NBSPM7614_MCZ

Unikátní a žádaný produkt Pánské lehké outdoorové kalhoty Nordblanc od přední značky Nordblanc snadno můžete sehnat právě nyní na našich stránkách za výborné peníze. V akci za 2 396 Kč.
Pánské lehké outdoorové kalhoty Nordblanc
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
2 396

Pánské lehké outdoorové kalhoty Nordblanc Goodmood khaki NBSPM7614_MCZ Pánské outdoorové kalhoty NORDBLANC GOODMOOD vyrobené ze strečového materiálu DOUBLELITE – DOUBLE WEAVE s rychle schnoucí úpravou DRYFOR®.
Outdoorové kalhoty NORDBLANC GOODMOOD z odolného materiálu DOUBLELITE. Tento materiál je naprosto větruvzdorný. Díky tomu patří tyto kalhoty už přes 10 let mezi nejoblíbenější kalhoty našeho sortimentu. Jedná se totiž o opravdu prvotřídní materiál se skvělými vlastnostmi. Na materiálu se nedrží špína, jsou rychleschnoucí a vyžadují absolutně minimální údržbu. Propracovaný střih kalhot, UV ochrana, vyjímatelný pásek schovaný do lemu v bederní části kalhot a kapsy na zip poskytují naprostý komfort v extrémních podmínkách i při běžném nošení. Hodí se pro veškeré outdoorové aktivity, především na trekking a chození po horách. Díky svým vynikajícím vlastnostem přežijí bez problémů několikadenní túry v maximálním komfortu.
PRODYŠNÉ
Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.
RYCHLESCHNOUCÍ
Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.
ELASTICKÉ
Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.
UV OCHRANA
Použitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.
DRYFOR®
Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty.
DOUBLE WEAVE
Lehký odolný materiál, který je specificky dvojitě tkaný. Jeho hlavní předností je vysoká pevnost, odolnost a elasticita. Poskytuje výbornou odolnost vůči nárazovému větru. Je samozřejmě vysoce prodyšný a disponuje rychleschnoucí úpravou DRYFOR a ochranou proti UV záření.
Materiál: 87% nylon 13% spandex Kalhoty » Sportovní kalhoty » Pánské lehké outdoorové kalhoty Nordblanc Goodmood khaki NBSPM7614_MCZ