Sportovní vybavení a potřeby

Pánské outdoorove kraťasy Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU

Zlevněný produkt Pánské outdoorove kraťasy Nordblanc od společnosti Nordblanc snadno pořídíte právě teď za mimořádně nízkou cenu! Aktuálně stojí u nás 1 377 Kč.
Pánské outdoorove kraťasy Nordblanc
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
1 377

Pánské outdoorove kraťasy Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU Outdoorové kraťasy NORDBLANC SALVAGE z velmi odolného materiálu DOUBLELITE. Tento materiál je naprosto větruvzdorný. Díky tomu patří tyto kalhoty už přes 10 let mezi nejoblíbenější kraťasy našeho sortimentu. Jedná se totiž o opravdu prvotřídní materiál se skvělými vlastnostmi. Na materiálu se nedrží špína, jsou rychleschnoucí a vyžadují absolutně minimální údržbu. Propracovaný střih, UV ochrana, vyjímatelný pásek schovaný do lemu v bederní části kalhot a kapsy na zip poskytují naprostý komfort v extrémních podmínkách i při běžném nošení. Hodí se pro veškeré outdoorové aktivity, především na trekking a chození po horách. Díky jejich vynikajícím vlastnostem přežijete bez problémů i několikadenní túry v maximálním komfortu.
BENEFITY
ODOLNÉ PROTI VĚTRU
Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.
UV OCHRANA
Použitý materiál filtruje sluneční UV paprsky a chrání vaší kůži před jejich škodlivým vlivem.
ELASTICKÉ
Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.
RYCHLESCHNOUCÍ
Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.
VÝBAVA
pásek
MATERIÁLY A ÚDRŽBA
Materiál: 87% nylon 13% spandex
Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben.
TECHNOLOGIE
DRYFOR®
Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty. Kraťasy a sukně » Šortky, 3 » 4 kalhoty » Pánské outdoorove kraťasy Nordblanc Salvage NBSPM7122_HDU