Sportovní vybavení a potřeby

Pánské sandály NEWPORT RETRO M original tie dye

Výjimečný a žádaný výrobek Pánské sandály NEWPORT RETRO M original tie od top výrobce Keen můžete pořídit teď pořád výhodně! Akční cena již od 3 039 Kč.
Pánské sandály NEWPORT RETRO M
Ověřit dostupnost
Značka: Keen
3 039

Pánské sandály NEWPORT RETRO M original tie dye Varianta oblíbeného hybridního outdoorového sandálu Keen Newport Retro, který se zapsal do dějin.
Stejně jako ostatní provedení modelu Newport má i varianta Retro bezpečně rozeznatelnou masivní ochranu prstů. Oproti ostatním verzím sandálu Newport je v tomto případě svršek z rychleschnoucí popruhoviny ozvláštněn unikátním barevným RETRO designem v limitované edici.
Také tento sandál má rychleschnoucí podšívku a systém rychlozavazování pomocí pružné tkaničky s brzdičkou. Kvalitní gumová podrážka s vícesměrným vzorkem a stabilizační klenek zvyšující tuhost boty vám umožní bezpečný pohyb v terénu. Jemné lamely v materiálu podrážky dodají vašim krokům jistotu i na vlhkém povrchu.
Širší fit modelu bude vyhovovat i uživatelům s širším chodidlem a vyšším nártem. Vnitřek boty je ošetřen technologií ECO ODOR CONTROL proti mikroplísním a zápachu, která je ohleduplná k životnímu prostředí.
Parametry:

svršek: popruhová tkanina
podrážka: guma
mezipodeše: EVA

Boty na volný čas » Sandály » Pánské sandály NEWPORT RETRO M original tie dye