Sportovní vybavení a potřeby

Pánské sportovní vlněné boxerky Devold Hiking modré GO 245 145 A 287A

Unikátní a oblíbený kus Pánské sportovní vlněné boxerky od značky s tradicí a dobrou pověstí Devold jednoduše můžete sehnat aktuálně na našich stránkách za nejnižší cenu! Na našich stránkách za 1 214 Kč.
Pánské sportovní vlněné boxerky Devold Hiking modré
Ověřit dostupnost
Značka: Devold
1 214

Pánské sportovní vlněné boxerky Devold Hiking modré GO 245 145 A 287A Zažijte skvělý pocit z horské turistiky či obyčejných výletů do přírody. Vlněné boxerky Devold Hiking mají ploché švy a to oceníte především při delších tůrách. Na kůži tak nenajdete žádné otlaky od švů ani vás neotráví nepříjemný pocit z upnutých lemů. Máme pro vás výborně přizpůsobivé boxerky s nohavičkou do půli stehen, které dokonale splynou s vaším tělem. Objevte maximální pohodlí a poznejte pocit příjemného tepla. Vyzkoušejte lehké, měkké boxerky vyrobené z té nejjemnější merino vlny. Na své výšlapy se vrhněte bez obav ze zápachu a tekoucího potu po těle. Boxerky patří do řady Devold®Hiking. Ta je díky řádkovému úpletu a silnějšímu materiálu odolnější vůči mechanickému poškození. Boxerky Hiking se podílí na termoregulaci vašeho těla a odolávají zápachu i při dlouhodobém nošení. Máte před sebou jasnou základní vrstvu, kterou potřebujete pro váš čas strávený náročným zdoláváním přírodních krás.Pohodlí z NORSKA pro chlapy

    široká, pružná guma v pase – nikde se nezařezává
    měkké na omak a přizpůsobivé vašemu tělu – extrémní pohodlí při pohybu
    odolnost vůči zápachu – nemusíte je tak často prát (super při delších túrách)
    ploché švy – eliminují odírání pokožky
    Kvalitu a spolehlivost už za Vás ověřili světoví expedičníci a objevitelé, sportovci, pracovníci horských chat a různé organizace jako např. Horská služba.
    ideální boxerky pro případ dalšího vrstvení
    100% přírodní merino vlna – hřeje, i když je vlhká
    Všichni jistě ocení snadnou údržbu BEZ NUTNOSTI ŽEHLENÍ a možnost PRÁT BOXERKY V PRAČCE a SUŠIT V SUŠIČCE.
Termoprádlo » Boxerky » Pánské sportovní vlněné boxerky Devold Hiking modré GO 245 145 A 287A