Sportovní vybavení a potřeby

Pánské termo 3/4 kalhoty Husky Active Winter černé

Tento výjimečný produkt Pánské termo 3/4 kalhoty Husky od populárního výrobce Husky dostanete v naší nabídce skutečně výhodně. Právě nyní za skvělou cenu 584 Kč.
Pánské termo 3/4 kalhoty Husky
Ověřit dostupnost
Značka: Husky
584

Pánské termo 3/4 kalhoty Husky Active Winter černé I ty největší zmrzliny spolehlivě zahřejí pánské funkční termo 3/4 kalhoty Active Winter pants M. Řada termoprádla Active Winter je nejteplejší Husky první vrstvou, kterou užiješ pro outdoorové aktivity v chladném počasí na podzim a v zimě.
Výhody:    Skvělá tepelná izolace při nízkých teplotách    Vysoká prodyšnost i při náročnější fyzické aktivitě    Měkký příjemný a elastický materiál se přizpůsobí těluVYUŽITÍPánské termoprádlo pro veškeré outdoor aktivity v chladném období podzim a zima.
SPECIFIKACEMateriál: 92% polyester, 8% elastan
HLAVNÍ PŘEDNOSTI    Prvek plochých švů    Lepené dolní okraje nohavic    Detaily se speciálním tiskem    Anatomicky tvarovaný střih    Elastický pas    S klínovou vsadkou pro maximální pohodlíMATERIÁLYVyrobeno z: 92% nylonu (zvýšená tepelná izolace zajišťuje maximální pohodlí pro jakékoliv zimní sporty)8% elastanu (tepelný komfort a odvod vlhkosti zároveň) Termoprádlo » Spodky » Pánské termo 3/4 kalhoty Husky Active Winter černé