Sportovní vybavení a potřeby

Pánské termo triko Nordblanc Trifty žluté NBBMM7083_BPZ

Vynikající produkt Pánské termo triko Nordblanc Trifty od značky s dlouholetou historií Nordblanc je k získání právě teď v naší nabídce za zcela nejnižší cenu! Nabídka od 796 Kč.
Pánské termo triko Nordblanc Trifty
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
796

Pánské termo triko Nordblanc Trifty žluté NBBMM7083_BPZ Funkční termo tričko z jemného a lehkého materiálu DRYFOR® perfektní pro širokou škálu sportů v chladném počasí. Super jemná vnitřní strana, přívětivá k pokožce, zmírňuje nepříjemné tělesné pachy. Hlavní funkcí je samozřejmě odváděni vlhkosti od pokožky, při němž sofitstikovaný výběr vláken perfektně spolupracuje a vaše pokožka zůstává stále suchá a studený pot vás pak na těle nestudí. Tím se výrazně zvyšuje tělesný komfort, výdrž i tepelná regulace. Ergonomicky tvarované pro maximální komfort, nijak neomezuje v pohybu a díky plochým švům eliminuje nekomfortní tření o pokožku. Tričko je celoročně vhodné jako základní vrstva pro všechny aktivity, v zimě je vhodnější vlastnit naše ještě silnější zimní termo tričko. Můžete také použít dvě termo trička najednou a maximalizovat tak tepelnou izolaci.
BENEFITY
ELASTICKÉ
Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.
RYCHLESCHNOUCÍ
Vstřebává přebytečnou vlhkost a odvádí pot, který je rychleji odpařován a udržuje vás stále v suchu a v pohodlí.
MATERIÁLY A ÚDRŽBA
Materiál: 100% polyester
Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Jak správně pečovat o zakoupený výrobek se dozvíte ZDE.
TECHNOLOGIE
DRYFOR®
Funkční vlákno, které výborně vstřebává tělesnou vlhkost a odvádí pot. Díky mikrodrážkám na jeho povrchu je vlhkost efektivně odváděna na vnější stranu materiálu, kde se rychle odpařuje, a pokožka tak zůstává suchá a v pohodlí. Tato vlastnost umožňuje materiálu zajišťovat dokonalou regulaci tělesné teploty. Termoprádlo » Trička dlouhý rukáv » Pánské termo triko Nordblanc Trifty žluté NBBMM7083_BPZ