Sportovní vybavení a potřeby

Pánský péřový kabát Husky Downbag M tm. khaki

Zlevněný výrobek Pánský péřový kabát Husky Downbag od našeho známého výrobce Husky můžete pořídit online za akční cenu. Nyní pořídíte jen za 5 699 Kč.
Pánský péřový kabát Husky Downbag
Ověřit dostupnost
Značka: Husky
5 699

Pánský péřový kabát Husky Downbag M tm. khaki Silně plněný pánský zimní kabát s kapucou tě zahřeje během mrazivých dní. Výplň z kvalitního prachového peří má ty nejlepší izolační vlastnosti. Downbag M je vybaven dvoucestným zipem s krytou légou a ochranou brady, který zajistí, že teplo zůstane uvnitř kabátu. Parádním detailem je odnímatelná kožešinka kolem kapuce, která udělá parádu ve městě i přírodě. Díky bočním rozparkům na zip je kabát při dostatečně komfortní i při pohybu.
VYUŽITÍHřejivý pánský zimní kabát s kapucí do mrazivých dní.SPECIFIKACEVnější materiál: Husky Tech 7000, Down 90/10, DWRVnitřní materiál: kachní peří 90/10, 750 CUINVoděodolnost: 7 000 H2OProdyšnost: 5 000 g/m2/24 hodHLAVNÍ PŘEDNOSTI

    Silně plněný
    Lehká syntetická podšívka
    Dvoucestný hlavní zip krytý légou
    Překrytí zipu u brady
    Vývod na sluchátka
    Boční rozparky na zip pro komfort při pohybu
    Kapuce s odnímatelnou kožešinou
    KAPSY: vnější boční se zipem | vnitřní se zipem

MATERIÁLY

Svrchní materiál: 100% polyester
Membrána: 100% polyuretan
Výplň: Výběrové kachní peří 90/10 pro tu nejlepší tepelnou izolaci (90% prachového peří pro tepelnou izolaci + loft, 10% jemných pírek pro odolnost peří proti mechanickému namáhání)
Podšívka: 100% polyester
Bundy » Kabáty » Pánský péřový kabát Husky Downbag M tm. khaki