Sportovní vybavení a potřeby

Pletený Merino svetr Kama 5027 109

Levný produkt Pletený Merino svetr Kama od kvalitního výrobce Kama jednoduše naleznete právě za mimořádně nízkou cenu. Levně za cenu 4 193 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Kama
4 193

Pletený Merino svetr Kama 5027 109

Dámský sportovní svetr
v severském stylu nahradí díky svému prodlouženému střihu bundu, nebo
kabátek. Prémiová příze Schoeller z komobinace čistého merina a akrylu
dělá z tohoto svetru skvělé funkční oblečení pro outdoorové aktivity
i běžné nošení. 2 kapsy v přední části.

materiál Schoeller 50% Merino vlna 50% akryl
Bluesign®certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti
dlouhý zip YKK®
dámský střih
velikost XS –XL
snadná údržba
vyrobeno v České republice

Příze – 100% Merino vlnaKomplexní, přírodní, funkční vlákno je přirozeně jemné a neškrábe, je antibakteriální a odolává zápachu, ideálně reguluje teplotu, hřeje i když je mokré, je anti alergenní a odolné vůči UV záření. Zpracováno bez použití chlóru technologií EXP4.0 pro snadné praní v pračce. Bluesign®APPROVED – certifikát nejvyšší ekologické šetrnosti a bezpečnosti.

ZÁKLADNÍ PRAVIDLA PRO OŠETŘENÍ VÝROBKŮ Z MERINO VLNYVýrobek je možné prát v pračce. Používejte výhradně program na vlnu, který respektuje šetrnější praní (přiměřenou teplotu a snížený počet otáček při odstřeďování).Výrobek je možné prát v ruce ve vlažné lázni do 30°C. Poté jemně vyždímat a sušit ve vodorovné poloze, nejlépe na ručníku. Při máchání postupně snižujte teplotu lázně, aby nedošlo k vysrážení nebo deformaci.Používejte jemné prací prostředky určené na vlnu jak pro praní v ruce tak i v pračce.Nesušte výrobek na topném tělese. Pokud topení přesáhne teplotu 30°C, (a to je zcela běžné) voda obsažená v úpletu se zahřeje taktéž nad 30°C a výrobek se srazí stejným způsobem jako při nevhodném praní – nepoužívejte aviváž!POZOR!PRANÍ V TEPLEJŠÍ VODĚ (VÍC NEŽ 30°C) A DLOUHÉ MLETÍ V PRAČCE VÝROBEK ZNEHODNOTÍ, ÚPLET ZPLSTNATÍ A SRAZÍ SE. TAKTO ZNEHODNOCENÝ VÝROBEK NELZE REKLAMOVAT.

Mikiny a svetry » Svetry » Pletený Merino svetr Kama 5027 109