Sportovní vybavení a potřeby

Polarizované sluneční brýle NORDBLANC Dawn NBSG6834_SES

Ve slevě výrobek Polarizované sluneční brýle NORDBLANC od známé značky Nordblanc pohodlně pořídíte v naší nabídce za příznivou cenu! Právě nyní za 556 Kč.
Polarizované sluneční brýle NORDBLANC
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
556

Polarizované sluneční brýle NORDBLANC Dawn NBSG6834_SES PopisTyto sluneční brýle jsou vybaveny polarizovanými antireflexními polkarbánotovými skly, které eliminují množství světla vstupující do oka. Polarizované čočky nejen omezují odraz světla od vodorovných povrchů, jako je voda, sníh nebo silnice, ale také zvyšují hloubku vnímání tím, že poskytují lepší optickou čistotu. Díky tomu to co vidíte, vidíte jasnější, ostřejší. UV400, UVA, UVB a UVC filtry jsou nejvyšší ochranou proti UV záření. Mají lehký rámeček vyrobený z odolného materiálu.
Materiály a údržbaMateriál: polykarbonátBrýle nejsou určeny jako ochrana proti umělému světlu (např. solária) a proti mechanickým nárazům. Brýle nepoužívejte při řízení v noci nebo při nedostatečné viditelnosti. Nedívejte se přímo do slunce. Brýle čistěte měkkým hadříkem. Výrobek je v souladu s normou EN ISO 12312-1: 2013 + A1: 2015 (sluneční brýle pro běžné použití) a je zdravotně nezávadný. Kategorie filtru č. 3.Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Sluneční brýle » Sportovní brýle » Polarizované sluneční brýle NORDBLANC Dawn NBSG6834_SES