Sportovní vybavení a potřeby

Rukavice Leki Griffin S black 649809301

Tento akční a ve slevě produkt Rukavice Leki Griffin S black od dodavatele s dobrým jménem Leki jednoduše seženete nyní skutečně výhodně. V akci za cenu 3 194 Kč.
Rukavice Leki Griffin S
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
3 194

Rukavice Leki Griffin S black 649809301 ZÁKLADNÍ INFORMACEDíky měkké a teplé podšívce jsou rukavice Griffin S suverénním společníkem jak na sjezdovce, tak i ve snowparku, na U-rampě či v terénu. Díky integrovanému systému Trigger S máte možnost volby: buď rukavice přímo nacvaknout do rukojetí Trigger S anebo je běžným způsobem a bez problémů používat společně s holemi s poutky.TRIGGER SRukavice včetně poutka Trigger pro maximální bezpečnost a maximální pohodlí. Dokonalá kombinace s holemi Trigger S! COMFORT FITMírně širší střih pro příjemný pocit při nošení a stále teplé ruce.PRIMALOFTAbsolutní odolnost proti větru. Maximální prodyšnost. Díky materiálu Primaloft zůstanou Tvé ruce příjemně teplé i za nízkých teplot.
Parametry:

Typ rukavice: Pětiprsté rukavice;
Určení: Sjezdové lyžování;
Konstrukce: Trigger S;
Řada: Unisex;
Fit: Comfort Fit;
Zateplení: Teplé;
Vlastnosti: Flex Cuff;
Materiál: Neoprene (60% guma, 20% polyester, 20% nylon);Premium Goatskin (100% useň);Softshell 87 (87% polyester, 13% elastan);
Dlaň: Premium Goatskin (100% useň);Silicone Nash (60% nylon, 40% polyuretan);
Info: Obsahuje netextilní části živočišného původu.;
Izolace: Primaloft (100% polyester);
Podšívka: Micro Bemberg (100% polyester)

Rukavice » Lyžařské » Rukavice Leki Griffin S black 649809301