Sportovní vybavení a potřeby

Sjezdové hole Leki Neolite skyblue-brightblue-white 65046443

Tento nejprodávanější produkt Sjezdové hole Leki Neolite skyblue-brightblue-white od populární značky Leki snadno pořídíte online skutečně výhodně! Nyní můžete mít za 1 190 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
1 190

Sjezdové hole Leki Neolite skyblue-brightblue-white 65046443 Lehká, stabilní a spolehlivá – to jsou vlastnosti hole Neolite. Hliníkové trubky o průměru 16 mm poskytují i při tvrdším nasazení hole bezpečnost a radost na sjezdovce. S rukojeťmi EVO PAS budete mít díky prohlubním na prsty optimální úchop, nastavitelná poutka lze přizpůsobit podle velikosti ruky.
Parametry

Typ hole: Sjezdové;
Série: Unisex;
Gri: PA Safety;
Konstrukce: Pevná délka;
Grip – upřesněníEVO;
Poutko (Strap): Lock Security Strap (Nylon);
Počet částí1
Průměr hole: 16 mm
Materiál hole: Hliník (TS 5.0);
Talířky: Alpine;
Hroty: Ice Tip;
Zařazení v katalogu: Alpine;
Délka: 110 – 135 cm
Hmotnos: 227 g/ks při délce 120 cm

PA SAFETY SOFTMadlo s měkkým povrchem a se snadno přestavitelným poutkem s bezpečnostním uvolněním.LOCK SECURITY STRAPNylonové poutko zaručující pevný úchop a komfortní používání.HLINÍK TSMateriál vyniká především velmi dlouhou životností, extrémní odolností a super stabilitou.STEEL TIPTyto ocelové hroty zaručují přesné použití hole a dokonalou oporu na prakticky každém terénu. Lyžování » Lyžařské hole » Sjezdové hole Leki Neolite skyblue-brightblue-white 65046443