Sportovní vybavení a potřeby

Sjezdové hole Leki Patrol S denimblue-white 65168211

Kvalitní produkt Sjezdové hole Leki Patrol S denimblue-white od kvalitní značky Leki jednoduše seženete zrovna dnes za výborné peníze. V akci za cenu 2 190 Kč.
Sjezdové hole Leki Patrol S
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
2 190

Sjezdové hole Leki Patrol S denimblue-white 65168211 ZÁKLADNÍ INFORMACE
Patrol S je úžasná novinka pro všechny freeridery. Potěší vás praktická, neklouzavá rukojeť Trigger S Pro G, jež umožňuje nejen větší kontrolu, ale nabízí i vyšší komfort a bezpečnostní rezervy. Použity jsou vysoce pevné hliníkové trubky HTS 6.0 s průměrem 16 mm. Díky namontovanému malému talířku určenému pro sjezdovky a talířku Big Mountain Basket na vystřídání zaručuje Patrol S dobrou oporu jak na sjezdovce, tak i v hlubokém sněhu.Štíhlé madlo s perfektním přenosem síly a maximální bezpečností díky systému uvolňování. Měkký povrch umožňuje skvělý úchop.
Jednoduše nastavitelné poutko s širokou opěrnou plochou a perfektním střihem, se kterým se k holi připnete nebo od ní naopak odpojíte během mžiku.Materiál vyniká především velmi dlouhou životností, extrémní odolností a super stabilností.Talířky „Cobra Alpine“ jsou ideální na sjezdovku. Talířky si můžete snadno vyměnit, aniž byste k tomu potřebovali nářadí.Talířky přímo ideální pro prachový sníh. Pohodlně si je můžete vyměnit bez použití nástrojů.Tyto hroty zaručují přesné použití hole a dokonalou oporu na prakticky každém terénu.
Parametry

Shortname: Leki Patrol S (65168211)
Typ hole: Sjezdové;
Série: Freeride;Unisex;
Grip: Trigger S;
Konstrukce: Pevná délka;
Grip – upřesnění Pro G;
Poutko (Strap) Trigger S (Frame);
Průměr hole: 16 mm
Materiál hole: Hliník (HTS 6.0);
Talířky: Touring | Backcountry (Big Mountain);
Hroty: Flex Tip (Alpine);
Zařazení v katalogu    Alpine;
Délka: 110 – 135 cm
Hmotnost: 49 g/ks při délce 120 cm
Lyžování » Lyžařské hole » Sjezdové hole Leki Patrol S denimblue-white 65168211