Sportovní vybavení a potřeby

Sjezdové hole Leki Venom SL 3D neonpink-black-neonyellow 65067682

Ve slevě produkt Sjezdové hole Leki Venom SL od značky s tradicí a dobrou pověstí Leki snadno seženete ještě dnes pořád výhodně. V akci za cenu 4 495 Kč.
Sjezdové hole Leki Venom SL
Ověřit dostupnost
Značka: LEKI
4 495

Sjezdové hole Leki Venom SL 3D neonpink-black-neonyellow 65067682 ZÁKLADNÍ INFORMACE
 
Špičková závodní hůl Venom SL 3D z vysoce pevného HTS 6.5 hliníku a aramidového karbonu je vybavena novým systémem madla Trigger 3D Slalom. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepší kontrolu díky přímému spojení mezi rukavicí a holí, pohodlnější obsluhu rychlým nacvaknutím a vycvaknutím, ale také větší bezpečnostní rezervy kvůli inteligentnímu trojrozměrnému uvolňování, které rozšiřuje uvolňovací rozpětí o čtyřnásobek. Díky tomu se můžete 100% soustředit na tempo. Ochranný hliníkový plášť v horní části zajišťuje dodatečné zesílení hole a minimalizuje riziko zlomení hole při kontaktu s brankovými tyčemi.Parametry:

Typ hole: Sjezdové;
Série: Worldcup Race;
Konstrukce: Pevná délka;
Grip: Trigger 3D;
Grip – upřesnění: Slalom;
Poutko (Strap): Trigger 3D (Worldcup);
Průměr hole: 16|14 mm
Materiál hole: Hliník (HTS 6.5);Karbon (Aramid);
Materiál horní díl: Hliník (HTS 6.5)
Materiál spodní díl: Karbon (Aramid);
Talířky: Alpine (Racing);
Hroty: Flex Tip (Worldcup);
Zařazení v katalogu: Alpine;
Délka: 110 – 135 cm
Hmotnost: 314 g/ks při délce 120 cm

TRIGGER 3DSYSTÉM TRIGGER 3DSystém madel pro novou dekádu! Díky úhlu uvolnění 220° je používání holí ještě větší hračkou a hlavně bezpečnější, než kdy dřív.TRIGGER 3D SLALOMMADLO TRIGGER 3D SLALOMŠtíhlé madlo s perfektním přenosem síly, skvělým uchopem a maximálním komfortem díky žlábkům na prsty. Kompatibilní s jakýmkoli poutkem či rukavicí se systémem Trigger.TRIGGER 3D ADAPTER CAPVíčko, pod kterým naleznete zdířku umožňující instalaci chráničů rukou a adaptéru na kameru GoPro.TRIGGER 3D WC POUTKOPOUTKO TRIGGER 3D WORLDCUPJednoduše nastavitelné poutko s širokou opěrnou plochou a perfektním střihem, se kterým se k holi připnete nebo od ní naopak odpojíte během mžiku.RACING BASKETTalířky ideální pro závodní podmínky. Talířky lze snadno vyměnit za jiné, aniž byste k tomu potřebovali nástroj.LEKIHLINÍK A KARBONOVÉ VLÁKNOOdolný horní díl z hliníku, super lehký a tuhý spodní díl z karbonového vlákna pro dokonalé chování při švihu při minimální hmotnosti.FLEX TIP WORLDCUPTyto, pro světové mistrovství speciálně vyvinuté hroty zaručují přesné použití hole a dokonalou oporu na prakticky každém terénu Lyžování » Lyžařské hole » Sjezdové hole Leki Venom SL 3D neonpink-black-neonyellow 65067682