Sportovní vybavení a potřeby

Sluneční brýle NORDBLANC Bask NBSG6837_TCV

Zcela unikátní produkt Sluneční brýle NORDBLANC Bask od kvalitní značky Nordblanc máte možnost najít na našich stránkách teď za super peníze. Pouze nyní za 396 Kč.
Sluneční brýle NORDBLANC Bask
Ověřit dostupnost
Značka: Nordblanc
396

Sluneční brýle NORDBLANC Bask NBSG6837_TCV PopisTyto sluneční brýle jsou, vybaveny filtrem kategorie 3, bezpečně omezují množství světla vstupující do oka. UV400, UVA, UVB a UVC filtr jsou nejvyšší ochranou oka proti UV záření. Mají lehký rámeček vyrobený z odolného materiálu.
Materiály a údržbaMateriál: polykarbonátBrýle nejsou určeny jako ochrana proti umělému světlu (např. solária) a proti mechanickým nárazům. Brýle nepoužívejte při řízení v noci nebo při nedostatečné viditelnosti. Nedívejte se přímo do slunce. Brýle čistěte měkkým hadříkem. Výrobek je v souladu s normou EN ISO 12312-1: 2013 + A1: 2015 (sluneční brýle pro běžné použití) a je zdravotně nezávadný. Kategorie filtru č. 3.Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Sluneční brýle » Sportovní brýle » Sluneční brýle NORDBLANC Bask NBSG6837_TCV