Sportovní vybavení a potřeby

Spací pytel Pinguin Savana PFM

Diskontní produkt Spací pytel Pinguin Savana od značky se zárukou kvality Pinguin snadno můžete sehnat tady výhodně! Výhodně za super cenu 1 598 Kč.
Spací pytel Pinguin Savana
Ověřit dostupnost
Značka: Pinguin
1 598

Spací pytel Pinguin Savana PFM

Savana a její menší sestry – Savana Lady PFM a Savana Junior PFM – jsou další spacáky s plněním ThermicFibre PFM. To znamená, že běžnému uživateli, který nehledá extrémní sbalitelnost a nehoní se za gramy, nabízí skvělý poměr cena/výkon, vysokou kvalitu zpracování a výjimečnou spolehlivost.S teplotním komfortem v 1°C vám bude partnerem od jara až do začátku podzimu a otužilcům ještě déle. Savana je zejména vhodná na letní tábory, autokemping a další aktivity ne příliš náročné na místo v batohu.

Teplota komfort:  5 °C
Teplota extrem:   -15 °C
Hmotnost:  1,3 kg
Termoizolační náplň:  Thermicfibre PFM

Konstrukce náplně:  dvouvrstvá
Šířka:  80/55 cm
Výška:  do 175/185/195 cm
Vnější materiál:  Polyester DWR Clima Control Shield

Vnitřní materiál:  Polyester Micro Lite
Objem po sbalení:

9.4 L

Objem po kompresi:

6.1 L

Sbalený spacák:    18×37/24 cm (po kompresi)
Možno spojit:    levý+pravý

Díky umístění zipu na levé nebo pravé straně je možné spojit dohromady nejen dvě Savany, ale také Savanu se všemi mumiovými spacáky s plněním ThermicFibre PFM, což jistě ocení především zamilované páry. Tato funkcionalita navíc výrazně zvyšuje tepelný komfort.Dvouvrstvá termoizolace ThermicFibre PFM (2x150g/m2):Dvouvrstvá termoizolace zajišťuje, že v náplni nevznikají studené spoje. To znamená že náplň je tvořena ze dvou vrstev rouna nad sebou, kdy jedna vrstva je v rozestupech přišita ke svrchní látce a druhá vrstva je obdobně přišita ke spodní látce, jen jsou švy posunuty tak, aby se nikde nepřekrývaly.Technologie Clima Control Shield:Technologie ClimaControl Shield (CCS) poskytuje vyváženou svrchní tkaninu, zabraňuje úniku teplého vzduchu zevnitř a současně zajišťuje přiměřenou prodyšnost.Optimalizuje poměr mezi větruodolností pro udržení tepla a odvětrání vnitřní vlhkosti pro zabránění kondenzace.Kombinace těchto vlastností zajišťuje uživatelský komfort a příznivé vnitřní klima spacího pytle.Vodoodpudivá úprava poskytuje dostatečnou ochranu proti nepříznivým povětrnostním vlivům.Tkanina s úpravou Clima Control Shield  je lehká, sbalitelná a měkká na dotek. Spací pytle » Spacáky letní » Spací pytel Pinguin Savana PFM