Sportovní vybavení a potřeby

Stan Husky Extreme Lite Baron 3 zelená

Tento velmi žádaný kus Stan Husky Extreme Lite Baron od spolehlivého výrobce Husky pohodlně nakoupíte právě teď u nás za skvělou cenu. Nyní pořídíte od 5 931 Kč.
Stan Husky Extreme Lite Baron
Ověřit dostupnost
Značka: Husky
5 931

Stan Husky Extreme Lite Baron 3 zelená Pokud cestujete často na kolech nebo plánujete uskutečnit náročnější treking, pak potřebujete stan, v němž pohodlně uskladníte i vše, co máte s sebou. Jednoznačnou volbou je v tomto případě Baron. Jeho hlavní předností je dostatečně prostorná předsíňka, která se o vaše dvoukolové miláčky či rozměrné batohy bez problému postará.
Duralová konstrukce a kolíky výrazně snižují hmotnost stanu a vy ho tak oceníte i při delších výpravách. Oba pláště stanu a podlážka jsou samozřejmě vyrobeny z nejlepších materiálů, které zaručují odolnost proti vnějším vlivům, dobrou prodyšnost a dostatečný komfort.
Tato varianta poskytne útočiště pro tři cestovatele. Pokud cestujete často na kolech nebo plánujete uskutečnit náročnější treking, pak jistě potřebujete stan, v němž pohodlně uskladníte i vše, co máte s sebou. Jednoznačnou volbou je v tomto případě Baron.
Jeho hlavní předností je dostatečně prostorná předsíňka, která se o vaše dvoukolové miláčky či rozměrné batohy bez problému postará. Duralová konstrukce a kolíky výrazně snižují hmotnost stanu a vy ho tak oceníte i při delších výpravách.
Oba pláště stanu a podlážka jsou samozřejmě vyrobeny z nejlepších materiálů, které zaručují odolnost proti vnějším vlivům, dobrou prodyšnost a dostatečný komfort. Tato varianta poskytne útočiště pro tři cestovatele.
Rozměry: (Š × D × V ) 220 × 400 × 125  cm
Rozměry: (sbalený stan) 45 × 15 cm
Hmotnost: min./celková 4,2 kg / 4,6 kg
Konstrukce: douplášťový samonosný stan s vnitřní konstrukcí
Vnější stan: 210T Polyester Ripstop, PU zátěr 6000 mm/cm², podlepené švy
Vnitřní stan: prodyšný Nylon 190T + síťová moskytiéra
Podlážka: 190T polyester. PU zátěr 10 000 mm/cm²
Nosné pruty:  duralové tyče o ø 8,5 mm
Příslušenství: odkládací síťka na drobnosti, duralové odlehčené kolíky, opravárenský set, kompresní obal

Stany » Střední stany (3-4 osoby) » Stan Husky Extreme Lite Baron 3 zelená